Σε Λαϊκή Συνέλευση θα πάνε τα προτεινόμενα έργα της Κοινότητας Αντιμάχειας τα οποία θα ενταχθούν στα εκτελεστέα έργα του Δήμου Κω για το 2021
Πολιτική
14/10/2020

Σε Λαϊκή Συνέλευση θα πάνε τα προτεινόμενα έργα της Κοινότητας Αντιμάχειας για την ένταξή τους στα εκτελεστέα έργα του δήμου για το  2021 τονίζει σε δηλώσεις του στο kostv o πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Φρατζής.

Κατά πλειοψηφία  στη τελευταία συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου, αποφασίστηκαν μια σειρά από έργα τα οποία θα τεθούν υπό διαβούλευση σε Λαϊκή Συνέλευση προκειμένου να συνδιαμορφωθεί η τελική πρόταση της Κοινότητάς Αντιμάχειας  για να ενταχθούν στα εκτελεστέα  έργα  του δήμου Κω για το  2021 . Οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά την προγραμματισμένη Λαϊκή Συνέλευση (πιθανότατα αρχές Νοέμβρη) όπου θα καταλήξουν τα προτεινόμενα έργα. Επίσης ο κ. Φρατζής τόνισε πως η ποιότητα του νερού είναι ένα από τα πρωταρχικά προβλήματα όλου του τριγώνου και το οποίο πιστεύει πως θα λυθεί μέχρι τέλος του χρόνου, σύμφωνα με τα όσα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός τον έχει ενημερώσει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

1) Ασφαλτόστρωση του κεντρικού οδικού δικτύου που συνδέει το τρίγωνο

2) Εξεύρεση και αγορά οικοπέδου για ανέγερση νέου Δημοτικού Σχολείου.

3) Αγορά όμορων με το παραδοσιακό σπίτι Αντιμάχειας οικοπέδων, με σκοπό την ανάπλαση του ευρύτερου χώρου και την δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων. 4) Αγορά όμορων των ιδιοκτησιών του Δήμου οικοπέδων που βρίσκονται στην περιοχή του Παιδικού Σταθμού Αντιμάχειας.

5) Αγορά ακινήτου ιδιοκτησίας οικ. Κουτσουράδη, που βρίσκεται πλησίον του Κοινοτικού Καταστήματος Αντιμάχειας.

6) Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου σε χώρο δίπλα από το συγκρότημα Γυμνασίο-Λύκειο Αντιμάχειας για να διευκολύνει Αντιμάχεια και Κέφαλο

7) Εφαρμογή ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Μαστιχάρι, σε όλα τα υπολειπόμενα οικοδομικά τετράγωνα  

Ρεπορτάζ