Μαριέττα Βαβλά - Μουζουράκη : «Με την Κω των έργων, με αυτούς που θέλουν και μπορούν, για το πολύτιμο μέλλον των παιδιών μας! »
Πολιτική
19/07/2023

Μια νέα υποψηφιότητα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τον Γιώργο Κυρίτση και τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Πρόκειται για τη Μαριέττα Βαβλά-Μουζουράκη.

Άνθρωπος με αστείρευτη διάθεση, με πάθος και αγάπη για την Κω, έρχεται για να δώσει μια νέα πνοή στη συλλογική προσπάθεια για να μπει και πάλι ο Δήμος στην τροχιά των έργων, για να προχωρήσουν οι μεγάλες αλλαγές που θα κάνουν την Κω πιο όμορφη, πιο δυνατή.

‘’ Σε μια κρίσιμη καμπή για τον τόπο μας, καλώ τους συμπολίτες μου ως συνοδοιπόρους στην μεγάλη προσπάθεια της ανάκαμψης, της δημιουργίας και της εξέλιξης, τοποθετώντας το πολύτιμο μέλλον των παιδιών μας σε ένα πλαίσιο ανάπτυξης και ευημερίας, πάντα με το βλέμμα μπροστά και ψηλά. 

Μόνο με θετικό λόγο, με προτάσεις, με θέληση και αισιοδοξία’’.

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΒΑΒΛΑ-ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ, ΜΑΖΙ προχωράμε.


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ: ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΜΕΓΑΛΗ 

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!’’

 

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θεόφιλος Μουζουράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, να συμμετέχω ενεργά και από την πρώτη γραμμή στην προσπάθεια για την Κω του 2028, για να επιστρέψει το νησί μας στην εποχή των έργων και της δημιουργίας.

Νιώθω ευγνώμων απέναντι στους συμπατριώτες και στις συμπατριώτισσες μου που σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που συμμετείχα μου έδειξαν τη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους και μου ανέθεταν την εντολή να τους εκπροσωπήσω  στο Δημοτικό συμβούλιο, όπως και στο Νομαρχιακό Συμβούλιο παλαιότερα.

Γιατί είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη αυτή η εντολή.

Πάντα υπερασπιζόμουν τις ιδέες και τις θέσεις μου, κρατούσα την αντιπαράθεση σε καθαρά πολιτικό και όχι προσωπικό επίπεδο. 

Σήμερα η Κως έχει ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, από μια συνολική επανεκκίνηση. Χρειάζεται να ξαναπιάσουμε το νήμα των έργων και της δημιουργίας, να αλλάξουμε πολλά, να κάνουμε τον τόπο μας πιο όμορφο.

Σε αυτές τις εκλογές δεν θα είμαι παρών, δεν μου το επιτρέπει η υγεία μου.

Θα δώσει όμως το παρών, ως υποψήφια με τη Δύναμη Αλλαγής, η Μαριέττα Βαβλά-Μουζουράκη.

Όλοι την γνωρίζετε. 

Η Μαριέττα είναι μαχητική, ικανή, αληθινή. Έχει το ίδιο και μεγαλύτερο πάθος, την ίδια και μεγαλύτερη αγάπη για την Κω.

Έχει θετική και δημιουργική σκέψη. Έρχεται για να δώσει και όχι για να πάρει.

Θα είμαι δίπλα της, όπως δίπλα μου ήταν και αυτή όλα τα προηγούμενα χρόνια κρατώντας ενωμένη και δυνατή την οικογένεια μας.’’