Μήνυση στον Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Κανταρζή για παραποίηση φωτογραφικού υλικού και πλαστογραφία
Πολιτική
27/07/2023

H Rodos Media Group ιδιοκτήτρια εταιρεία της ηλεκτρονικής έκδοσης Πρώτη Εκδοση Δωδεκανήσου, είναι στην δυσάρεστη θέση, να προβεί σε μύνηση, εναντίον του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Νίκου Κανταρζή ο οποίος σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο ανηθικότητας.

Η Εταιρεία μας τον κατηγορεί για πλαστογραφία καθώς και παραποίηση φωτογραφικού υλικού.

Η Ρόδος μας ζεί τραγικές στιγμές από την καταστροφική φωτιά η οποία ακόμα δεν έχει σβήσει. Ο ίδιος δεν σέβεται ούτε αυτές τις στιγμές. Θεωρεί ότι είναι η σωστή ώρα να βγάλει προς τα έξω για ακόμα μία φορά τον κακό του εαυτό.

Απο νωρίς σήμερα το πρωί στα Social Media του μέσου αλλα αλλά και στο προφίλ του ιδιοκτήτη της εφημερίδας Πρώτη Έκδοση φωτογραφικό υλικό εναντίον του Δημάρχου της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη καθώς και του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκου υβρίζοντας τους.

Του ζητήθηκε να σταματήσει πολλάκις. Δεν το έπραξε. Η ομάδα που συντονίζει τα Social Media τον απομάκρυνε.

Ο ίδιος κανε το αδιανόητο

Πήρε φωτογραφία του συντονιστικού για την φωτιά, στην οποία φαίνονται Δήμαρχος και Περιφερειάρχης, έκανε φωτομοντάζ άλλη μία, πρόσθεσε το όνομα του ιδιοκτήτη της Πρώτης Έκδοσης και παρουσίασε στο διαδίκτυο φωτογραφικό υλικό με δυσφημιστικό κείμενο.

Προσπάθησε δηλαδή να παρουσιάσει μία ανάρτηση η οποία ουδέ ποτέ έγινε.

Η φωτογραφία που παρουσιάζει είναι εντελώς ψεύτικη. Για το λόγο αυτό δώσαμε εντολή να γίνει μήνυση για πλαστογραφία και παραποίηση φωτογραφικού υλικού.

Αυτή την φορά ο Περιφερειάκος Σύμβουλος Νίκος Κανταρζής ξεπέρασε κάθε όριο ανηθικότητας.