Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και η Διονυσία Τελλή
Πολιτική
04/08/2023

Την στήριξη της στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα της στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επαναβεβαίωσε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς επισήμανε ότι η Διονυσία, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον ενιαίο Δήμο Κω, ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο, σε μια πολύ δύσκολη θεσμικά θέση.

Η Διονυσία Τελλή χαρακτήρισε το ρόλο του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου ως «μοναδική εμπειρία, με μεγάλη ευθύνη έναντι των συνδημοτών μας και θεσμική βαρύτητα στη λειτουργία του Δήμου». 

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση της από την συνεργασία της με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, τονίζοντας «…αυτή την τετραετία περάσαμε δύσκολες στιγμές ως Δημοτικό Συμβούλιο, εξαιτίας της πανδημίας, όταν δεν μπορούσαμε καν να συνεδριάσουμε όλοι μαζί. Ξεπεράσαμε όμως τις δυσκολίες, με πολύ καλή συνεργασία με τον Θεοδόση και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη, ώστε η επόμενη δημοτική περίοδος, να είναι ακόμα πιο παραγωγική για το νησί μας και το Δήμο. Θα συνεχίσουμε στην πορεία που έχουμε χαράξει και θα πετύχουμε τους στόχους μας».