Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, λόγω μη απαρτίας
Πολιτική
10/08/2023

Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη  ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Κω, την Πέμπτη 10 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, που όμως αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας. Ηχηρή ήταν η απουσία σύσσωμης της αντιπολίτευσης η οποία δεν προσήλθε.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  Όραμα & Δράση  κ. Iωάννα Ρουφα εξέφρασε την αντίθεση της ως προς τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σε δημόσια επιστολή προς τους επικεφαλής των παρατάξεων.

Ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς,  τόνισε «πως για ακόμα μια φορά, είμαστε στο ίδιο έργο θεατές . Ένα έργο που εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία με επικίνδυνη στάση της αντιπολίτευσης. Ευτυχώς μετράμε ανάποδα μέχρι τις εκλογές , που θα βάλουν ένα τέλος σε αυτό που ζούμε λόγω του εκλογικού συστήματος με την αντιπολίτευση   να συμπεριφέρεται με αλαζονεία, αντί να ασκεί αντιπολίτευση  και επιλέγουν την φυγή, την άρνηση, την ισοπέδωση και διαπόμπευση των δημοκρατικών διαδικασιών του ΔΣ. Τον Οκτώβρη οι πολίτες θα αφήσουν πίσω ότι χωρίζει την κοινωνία» 

Ρεπορτάζ