Συνάντηση της Υφ. Τουρισμού Έ. Ράπτη με τον βουλευτή Δωδεκανήσων Μ. Κόνσολα για την Τουριστική Εκπαίδευση
Πολιτική
29/08/2023

Ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα που αφορούν τις 2 ανώτερες σχολές τουριστικής εκπαίδευσης ΑΣΤΕ στη Ρόδο και στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη υποδέχθηκε τον βουλευτή Δωδεκανήσου και πρώην Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, που κατά τη διάρκεια της θητείας του εργάστηκε με συνέπεια και πρόσφερε αξιόλογο και πολύτιμο έργο, στο Υπουργείο Τουρισμού.

Η Έλενα Ράπτη ενημέρωσε ως αρμόδια και συζήτησε με τον βουλευτή Δωδεκανήσου για τα τρέχοντα θέματα της τουριστικής εκπαίδευσης που παρέχεται από το Υπουργείο Τουρισμού , τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της νέας εποχής.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα που αφορούν τις δύο (2) ανώτερες σχολές τουριστικής εκπαίδευσης ΑΣΤΕ στη Ρόδο και στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης σχετικά με τη λειτουργία τους.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας ανανέωσε και επιβεβαίωσε τη στήριξή του στο έργο και στις πρωτοβουλίες που σχεδιάζονται το επόμενο διάστημα στο Υπουργείο Τουρισμού και σε αυτό τον τομέα, δηλώνοντας παρών για αρωγή με την εμπειρία του.

Πηγή: newsbeast.gr