Πρασινίζει το παλιό γήπεδο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»
Πολιτική
22/10/2020

Σήμερα στο γραφείο Δημάρχου υπεγράφη η σύμβαση ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού του γηπέδου «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ» με τον ανάδοχο εργολάβο  Σταμάτη Λινάρδο. Υλοποιήθηκε μια δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, να "πρασινίσει" το ιστορικό γήπεδο Ανταγόρας τόνισε ο δήμαρχος Κω επισημαίνοντας πως το γήπεδο "Ανταγόρας" είναι έργο πνοής για την Κω και στόχος της δημοτικής αρχής είναι να γίνει χώρος  έλξης για τη νεολαία.  Ο εργολάβος του έργου Σ.Λινάρδος τόνισε πως είναι τιμή για τον ίδιο να αναλάβει τον εκσυγρονισμό ενός έργου Ιστορικής σημασίας . Η αντιδήμαρχος αθλητισμού  Σ.Βλάχου τόνισε πως η Κως σήμερα γιορτάζει κι είναι ευλογία που ο δήμαρχος Κω υπέγραψε ένα έργο πνοής για τον Κωακό αθλητισμό. Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής τόνισε πως το  γήπεδο Ανταγόρας είναι ένα έργο Πνοής για τον αθλητισμό του νησιού μας , για την ιστορία του γηπέδου αλλά και για τα αθλητικά σωματεία που έχουν γράψει ιστορία στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χ.Ναβροζίδης αθλητικός παράγοντας και αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου τόνισε πως σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τα αθλητικά σωματεία αφού υλοποιείται ένα χρόνιο αίτημα της Κωακής κοινωνίας. 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Πρασινίζει το «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»! Το δρόμο που περίμεναν γενιές και γενιές Κώων παίρνει από σήμερα η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός του ιστορικού γηπέδου «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ», με την υπογραφή της σύμβασης βελτίωσης των εγκαταστάσεων από το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τόνισε ότι η δημοτική αρχή ανταποκρίνεται στα αισθήματα των συμπατριωτών μας για το παλιό γήπεδο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ» και στις δεσμεύσεις της για ταχύτερη απόδοση του γηπέδου στους νέους και στις νέες του νησιού μας, οι οποίοι θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να αθλούνται σε ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο.

Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου μας και θα κοστίσει 361.175 €.

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν σε διάστημα οκτώ μηνών.

Προβλέπεται η τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, η κατασκευή και συντήρηση αποδυτηρίων και η ανακαίνιση των κερκίδων.

Ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε στο σχετικό διαγωνισμό η εταιρεία «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δ.τ. ΑΝΑΚΤΩΡ Ε.Ε.».

 

Γραφείο Τύπου

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ