Δύναμη Αλλαγής: ''Ο κ. Νικηταράς δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι στις 8 Οκτωβρίου θα αποφασίσουν οι πολίτες - Μετράει μέρες, 25 του έμειναν''
Πολιτική
13/09/2023

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση στη δήλωση του απερχόμενου Δημάρχου κ. Νικηταρά:

‘’Ο κύριος Νικηταράς προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση και οξύτητα. Έτσι εννοεί προφανώς την ενότητα της κοινωνίας.

Μέσα σε μια αχρείαστη και άστοχη δήλωση 338 λέξεων χώρεσε όλη την τοξικότητα, τα συμπλέγματα και την εμπάθεια που τον χαρακτηρίζουν.

Όταν στην Κέφαλο κατεβάζει υποψήφιους στο τοπικό που δεν ξέρουν που είναι η Κέφαλος, όταν στην Αντιμάχεια βάζει στο τοπικό, ένα αντρόγυνο, όταν στον Δίκαιο βάζει Καρδαμιώτη γιατί δεν βρίσκει Ασφενδιανό, όταν τουλάχιστον τέσσερεις υποψήφιοι του είναι έμμισθοι υπάλληλοι του και μάλιστα η μία είναι και δημοσιογράφος στον «αντικειμενικό» ΔΗΡΑΣ, τολμά να μιλά για το ψηφοδέλτιο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Να του πούμε επίσης ότι όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ συμμετέχουν με την θέληση τους και με διάθεση για δουλειά στο δήμο και τις κοινότητες.

Δυστυχώς για τον ίδιο, εμείς έχουμε επιλέξει να συνομιλούμε με τους πολίτες, να μιλάμε μόνο για το μέλλον και το πρόγραμμά μας για την επόμενη πενταετία.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος της παρακμής και της αδράνειας, που δεν κατάφερε να βάλει ούτε μία πέτρα πάνω στην άλλη, δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι στις 8 Οκτωβρίου θα κρίνουν οι πολίτες.

Ο κ.Νικηταράς μετράει μέρες, 25 ημέρες του έμειναν. 

Εμείς θα του συστήσουμε ένα μόνο πράγμα: να αφήσουμε τους πολίτες της Κω να αποφασίσουν αυτοί.

Και να προετοιμαστεί για να αποδεχθεί την κρίση τους αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην παραιτηθεί και να παραμείνει στα έδρανα της αντιπολίτευσης.’’