Με σεβασμό και εμπιστοσύνη υποδέχτηκαν τον Θεοδόση Νικηταρά στη Λάμπη Σιγουριά για νίκη στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου
Πολιτική
27/09/2023

Να συνεχίσει στο δρόμο διεκδίκησης των συμφερόντων των δημοτών της Κω ζήτησαν από τον Θεοδόση Νικηταρά, κάτοικοι και επιχειρηματίες της Λάμπης, στη διάρκεια της χθεσινής περιοδείας του στην περιοχή με κλιμάκιο στελεχών της «Ισχυρή Κως».

Οι συμπολίτες μας υποδέχτηκαν με χαρά τον Θεοδόση και ειλικρινείς ευχές για νίκη την άλλη Κυριακή, τονίζοντας ότι ως δήμαρχος έχει κατακτήσει σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους δημότες.

Για αυτό, εκτίμησαν, οι δημότες θα ανταμείψουν στην κάλπη την ενωτική στάση του και τις προσπάθειες που καταβάλλει για την ανάπτυξη του νησιού μας.

Ιδιαίτερα στάθηκαν στη μεγάλη κατάκτηση επιστροφής στο Δήμο της παραλίας του Ναυτικού Ομίλου, που διασφαλίζει την ανεμπόδιστη πρόσβαση στην παραλία κατοίκων και επισκεπτών και ενισχύει τη λειτουργία των τοπικών επιχειρήσεων.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς, ευχαρίστησε τους συνδημότες μας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, τουςενημέρωσε ότι στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου θα δημιουργηθεί κέντρο ναυταθλητισμού και ήπιων αθλητικών δραστηριοτήτων, ενώ ο σχεδιασμός για την περιοχή περιλαμβάνει σημαντικά έργα, όπως,ανάπλαση στα Λαϊκά,έργα προστασίας της παραλίας από τη διάβρωση, και συνεχή φροντίδα μιας από τις σημαντικές ζώνες κατοικίας και τουρισμού του νησιού μας.

Φωτογραφίες