Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο της «Ισχυρής Κω», Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη: ''Είμαι έτοιμη να προσφέρω από όποια θέση μου ζητηθεί!''
Πολιτική
05/10/2023

 

Η διατήρηση της ιδιαίτερης ταυτότητας και φυσιογνωμίας του νησιού μας και ακολούθως η τελειοποίηση και η αναβάθμιση της τουριστικής Κω, μέσα από την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη, αποτελεί το κύριο μέλημα της επόμενης πενταετίας για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ματίνα Βουκελάτου - Χριστοδουλίδη, που κατέρχεται στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την Ισχυρή Κω και τον Θεοδόση Νικηταρά.

Η γενική διευθύντρια των ξενοδοχείων του ομίλου "Gaia", σε συνέντευξη που παραχώρησε στο kostv.gr και στον δημοσιογράφο Μάριο Παπαδημητρίου, μιλάει για τις κοινές αξίες και τα οράματα που μοιράζεται με τον επικεφαλής της δημοτικής αρχής, Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, για τον τόπο που μεγάλωσε αλλά και εκείνον που εδώ και δέκα περίπου έτη ζει, για τη σημαντική πορεία που έχει διαγράψει στον τομέα του Τουρισμού και τους αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα στην ζωή της, (μικρούς και μεγάλους) για να καταφέρει να φτάσει, εδώ που βρίσκεται σήμερα. Η Ματίνα, όπως θέλει ό κόσμος να την αποκαλεί, με το μικρό της όνομα, αναφέρεται επίσης στην οικογένειά της, στα παιδικά της χρόνια στην όμορφη Λευκάδα που αγαπά ιδιαίτερα, καθώς και την αγάπη της για την φύση που λατρεύει και έχει μάθει να σέβεται από μικρό παιδί. Στόχος της να συνεχίσει να ζει και να απολαμβάνει κάθε γωνιά του νησιού μας, με διάχυτη την αίσθηση της ελευθερίας, της ομορφιάς και της ασφάλειας μέσα στην πλούσια φύση, την θάλασσα και το μοναδικό νησιώτικο περιβάλλον, που όλοι θέλουμε να απολαμβάνουμε και μας προσφέρει απλόχερα η μαγευτική Κως...

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Κυρία Βουκελάτου,
Καταρχάς σας ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησης, να παραχωρήσετε συνέντευξη με αφορμή την υποψηφιότητα σας, ως δημοτική σύμβουλος με την Ισχυρή Κω, στο kostv.gr

Μ.Π. - Αρχικά πείτε μας, τι σας οδήγησε στην απόφαση να κατέλθετε στον στίβο της πολιτικής, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον 1ο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης;


Μ.Β. -Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία! Είμαι άνθρωπος που δε μακρηγορώ, γιατί η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσει και τόσο. Θα προσπαθήσω λοιπόν να είμαι περιεκτική και στο επίκεντρο του θέματος κάθε ερώτησης. Στην πολιτική μπήκα για να προσφέρω. Δεν μπήκα για να κυνηγήσω το ακατόρθωτο, αλλά αντιθέτως για να αποδείξω ότι, όταν κάποιος αγωνίζεται με θέληση και πείσμα, το ακατόρθωτο δείχνει απόλυτα κατορθωτό και εφικτό. Αγαπώ την Κω, αν και δε μεγάλωσα εδώ και θέλω μαζί με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων με φρέσκες ιδέες, να καταστήσουμε το νησί στο επίκεντρο και παράδειγμα προς μίμηση στα Δωδεκάνησα. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να διακατεχόμαστε από υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και να είμαστε δίπλα στον πολίτη. Δε σας κρύβω ότι υποψηφιότητά μου στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν προέκυψε ξαφνικά. Αντιθέτως ήταν κάτι που προγραμμάτισα από την προηγούμενη τετραετία, αλλά λόγω υποχρεώσεων το ανέβαλλα συνεχώς. Ήρθε όμως η κατάλληλη στιγμή και με την παρουσία μου και μόνο, είμαι αρκετά ικανοποιημένη που κατάφερα να κάνω το βήμα.


Μ.Π. - Πείτε μας δύο λόγια για εσάς, για την προσωπικότητα σας, ώστε να σας γνωρίσουμε καλύτερα. Που γεννηθήκατε, πού μεγαλώσατε, τι σπουδάσατε, ποια είναι η οικογενειακή σας κατάσταση, ποια είναι τα χόμπι σας, τι κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο και με τι ασχολείστε επαγγελματικά;


Μ.Β.-Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λευκάδα. Σπούδασα στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Έπειτα ολοκλήρωσα τις Μεταπτυχιακές σπουδές μου στον κλάδο της ναυτιλίας, της διοίκησης επιχειρήσεων, στον τουρισμό και στο Ψηφιακό Μarketing. Ανέκαθεν ήμουν μελετηρή μαθήτρια και ακόμη συνεχίζω, διότι ο άνθρωπος όσο ζει μαθαίνει. Όσον αφορά τις ξένες γλώσσες μιλάω τέσσερις στον αριθμό, γιατί πάντοτε θέλω να έχω την αίσθηση, ότι σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκομαι, μπορώ να συνεννοηθώ και να αντεπεξέλθω σε κάθε πρόκληση. Για μένα η εκμάθηση της ξένης γλώσσας, είναι ήδη πρόκληση από μόνη της.

 Έχω μία κόρη 8 χρονών και ο σύζυγός μου είναι ο Μανώλης Χριστοδουλίδης. Είναι το στήριγμα μου σε ό,τι κάνω, μία ήρεμη δύναμη με γενναία προσφορά στην Κωακή κοινωνία.
Όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, είχα από πολύ μικρή την τύχη να εισέλθω στον επιχειρηματικό στίβο με έδρα τη Λευκάδα όπου διατηρούμε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις εδώ και 35 χρόνια. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω στην Κω, όπου και δραστηριοποιούμαι εκτελώντας καθήκοντα, General Manager (Γενική Διευθύντρια) στο ξενοδοχείο «Gaia Garden» στην περιοχή της Λάμπης. Ένα από τα πέντε ξενοδοχεία του ομίλου της οικογένειας μας. Στον ελεύθερο μου χρόνο γυμνάζομαι, χορεύω ζεϊμπέκικο, δοκιμάζω τις αντοχές της υπομονής μου στο εργαστήριο ψηφιδωτών Κω- Νισύρου, όπου πάντα δικαιώνομαι και τέλος, δίνω έμφαση στον εθελοντισμό με την ομάδα «KOS WE CARE» συλλέγοντας απορρίμματα, σε διάφορα σημεία του νησιού. Την τελευταία φορά μάλιστα κατέβηκα με μία γεμάτη σακούλα από το εκκλησάκι του Χριστού στο Δίκαιο.
Είμαι άνθρωπος που αγαπά την εξέλιξη, παλεύω γι’ αυτήν και χαίρομαι με μικρά πράγματα.

Μ.Π. - Γιατί συμπορεύεστε με τον Θεοδόση Νικηταρά και τον συνδυασμό "Ισχυρή Κως";


Μ.Β.-Η απάντηση είναι αυτονόητη. Νομίζω ο κ. Θεοδόσης Νικηταράς, είναι ο δήμαρχος που ενώνει τους ανθρώπους και το έχει πετύχει αρκετά καλά μέχρι τώρα. Προάγει τη συνεργασία και είναι ανοιχτός σε κάθε διάλογο με το δημότη. Είναι άνθρωπος προσιτός, δημοκρατικός, ευγενικός και αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Πολλά από τα προσόντα του, χαρακτηρίζουν κι εμένα την ίδια και επειδή με εμπνέει σαν ιδιοσυγκρασία, αλλά και μέσα από το έργο του, -σε συνεργασία με τους μέχρι ώρας συνεργάτες του- πήρα την απόφαση να συμπορευτώ, για να βελτιώσουμε το μέλλον των παιδιών μας και να βρουν το νησί μας στο επίπεδο που πρέπει, καθώς και να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τους δημότες και γενικότερα τον τόπο μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "K ΚΩΣ ΙΣΧΥΡΗ #ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ_ΜΑΖΙ Τουρισμός ✓Αθλητισμός Πολιτισμός Περιβάλλον Εκπαίδευση Εθελοντισμός Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Matina Voukelatou Christodoulidi matina9790"


Μ.Π. -  Ποιες είναι κατά την δική σας άποψη οι σημαντικότερες προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Κως τα επόμενα χρόνια και τι θα θέλατε να βελτιώσετε στο νησί μας;

Μ.Β.- Οι προκλήσεις είναι πολλές, ωστόσο σημαντικότερες είναι αυτές που αφορούν την καθημερινότητα του δημότη, διότι δυστυχώς η καθημερινότητά μας όλο και δυσκολεύει, είτε μέσω απροόπτων γεγονότων, όπως είναι πόλεμος της Ουκρανίας - Ρωσίας που εξελίσσεται από τον Φεβρουάριο του 2022, είτε μέσω προαναγγελθέντων αποφάσεων που αφορούν την κλιματική αλλαγή. Για να παράγουμε αποτέλεσμα, θα πρέπει πρώτα να ιεραρχήσουμε τα προβλήματα.
Νομίζω επίσης, ότι είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε βάση στο οδικό δίκτυο και την ασφάλεια (δρόμοι, πεζοδρόμια, φωτισμός), Στην καθαριότητα, η οποία δεν σας κρύβω ότι δεν έχει καμία σχέση με την ανύπαρκτη καθαριότητα του παρελθόντος, Στην εκπαίδευση, με την ενίσχυση και την ανάπτυξη των σχολικών υποδομών, καθώς και την διεύρυνση του ορίζοντα του μεταπτυχιακού προγράμματος. Ας μην ξεχνάμε ότι για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των 34, μεταπτυχιακών μαθητών στο διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα και για πρώτη φορά το νησί μας εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως, από όλες τις προαναφερθείσες, είναι η κατασκευή του νέου νοσοκομείου, γεγονός το οποίο θα γεμίσει, με εμπιστοσύνη και υγειονομική ασφάλεια κάθε Κώο πολίτη που δεν θα φοβάται για τους κινδύνους που ελλοχεύουν, ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.
Για όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να αποφεύγουμε να αναφέρουμε ότι απαιτείται ανοιχτή επικοινωνία με το κεντρικό κράτος και την Περιφέρεια.


Μ.Π. - Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κω, ως τουριστικός προορισμός διακοπών και τι πρέπει να γίνει για να διατηρήσουμε αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά;


Μ.Β.-Η Κως είναι το ελληνικό νησί με μία ανυπέρβλητη καθαρά ιστορική αξία. Είχε και έχει ταυτότητα και έχουμε υποχρέωση να την μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές. Είναι το νησί του Ιπποκράτη και το νησί του ποδηλάτου, δεν είναι τυχαίο πως έχει ψηφιστεί ως ένα από τα ιδανικότερα μέρη για να ζει κανείς. Αξιοθέατα μοναδικής αξίας, με το νησί να μοιάζει σαν υπαίθριο μουσείο, επιβλητικά κτίρια της Ιταλικής περιόδου να δεσπόζουν στο κέντρο, Ιστορικά μνημεία όπως το Ασκληπιείο που αποτελεί, το τρίτο αρχαιότερο Ασκληπιείο του αρχαίου κόσμου, το κάστρο της Νερατζιάς, το κάστρο των ιπποτών, ο πλάτανος που σύμφωνα με το θρύλο, φύτεψε ο ίδιος ο Ιπποκράτης, είναι μερικά από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που ο τουριστικός προορισμός, μας έχει ως σκοπό όχι μόνο να προσφέρει τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά να δυναμώσει και να κρατήσει αναμμένη τη φλόγα του πολιτισμού.


Μ.Π. - Σε ποιον βασικό τομέα θα θέλατε να επικεντρωθείτε αν εκλεγείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω;

Μ.Β.-Ο τομέας που θα ήθελα να επικεντρωθώ είναι αυτός του τουρισμού. Δεν έχω κανένα πρόβλημα όμως, με ότι θέση μου αναθέσει ο Δήμαρχος να ασχοληθώ και να αναλάβω, εφόσον ο Κώος πολίτης με εμπιστευτεί και με τιμήσει, δίνοντας μου ψήφο εμπιστοσύνης.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Μ.Π. - Τι πιστεύετε πως άλλαξε προς το καλύτερο για τους κατοίκους του νησιού, αυτά τα τέσσερα χρόνια η παράταξη «Ισχυρή Κως» ως δημοτική αρχή;


Μ.Β.-Θεωρώ ότι έγιναν αργά και σταθερά βήματα, ας μην ξεχνάμε την δύσκολη περίοδο της πανδημίας δηλαδή αδράνειας.
Η « Ισχυρή Κως» εργάστηκε εντατικά και έδωσε μάχες για την πρόοδο του νησιού στα θέματα της καθαριότητας, της στελέχωσης του νοσοκομείου, της συντήρησης του οδικού δικτύου, ασφαλτοστρώνοντας περίπου 220.000 m² μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, στην ύδρευση, επιλύοντας πολλά προβλήματα σε περιοχές που δεν είχαν επάρκεια σε νερό, στα θέματα της κοινωνικής πρόνοιας, βοηθώντας οικογένειες αδύναμες να αντεπεξέλθουν στην περίοδο του covid, καθώς και στην μετέπειτα περίοδο.
Και πάλι καλά που κατάφεραν όλα αυτά όταν στο δημοτικό συμβούλιο την πλειοψηφία είχε η αντιπολίτευση!

Μ.Π. - Σε ποιο απ’ όλα τα ζητήματα που αφορούν τους δημότες της Κω, θα κληθείτε να αφιερώσετε περισσότερο τον χρόνο σας και γιατί; Άσχετα από τη θέση που τελικά θα αναλάβετε;


Μ.Β.- Θα ήθελα να επικεντρωθώ στις καθημερινές ανάγκες, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μου. Σίγουρα δεν θα είναι όλες οι μέρες εύκολες αλλά θα δώσουμε τον αγώνα μας, γιατί είμαστε όλοι εδώ και προπάντων εγώ, ώστε να εκπροσωπήσω με τη δική μου δυνατή φωνή τον Κώο δημότη. Έχω μάθει να ζυμώνομαι με τα προβλήματα και να δίνω λύσεις. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης: Δεν κοιμάμαι εάν δε βρω τη λύση!


Μ.Π. - Η συνταγή για μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή προϋποθέτει να ζούμε ως δημότες, σε ένα καλύτερο και βιώσιμο νησί; Πώς μπορεί να γίνει ποιοτικότερη η ζωή και η καθημερινότητα των κατοίκων στο νησί μας κατά τη γνώμη σας; Τι νέο πιστεύετε πως μπορείτε να φέρετε στον δήμο της Κω ως δημοτική σύμβουλος;


Μ.Β.-Σίγουρα θα πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε σαν μία γροθιά και να βάλουμε ένα επιπλέον λιθαράκι ώστε να γίνει ποιοτικότερη η ζωή μας, δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα εύκολα και έτοιμα από τον Δήμο ή το κράτος και το βλέπουμε αυτό καθημερινά. Τα προβλήματα τρέχουν, οι απαιτήσεις μας αυξάνονται, η τεχνολογία εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και θα πρέπει να έχουμε σχέδιο, που θα συνάδει με διάφορες τεχνολογίες όπως είναι η έξυπνη πόλη, προωθώντας την αειφορία και ανάπτυξη του τόπου μας. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας είναι προτεραιότητα.
Είμαι άνθρωπος με αξιοσημείωτη ενεργή δράση. Σίγουρα θα προτείνω τις δικές μου ιδέες, όπως κάνω πάντα, αλλά αυτή τη φορά θέλω και τη γνώμη των ανθρώπων που θα είναι μαζί μου την επόμενη μέρα. Ένα από τα βασικότερα μελήματα μου, είναι να κινητοποιήσω περισσότερο τη νεολαία, να έχει μία ενεργή δράση στο κοινωνικό σύνολο, προβάλλοντας έτσι αλλά και βελτιώνοντας την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

 

Μ.Π. - Έχετε ήδη μια σημαντική, αξιοσημείωτη και επιτυχημένη πορεία στον τομέα του Τουρισμού και πιο συγκεκριμένα στον Ξενοδοχειακό κλάδο, ούσα μάλιστα η γενική διευθύντρια Ξενοδοχείου "Gaia Garden”. Θεωρείτε ότι αυτή η προϋπηρεσία μπορεί να αποτελέσει το συγκριτικό σας πλεονέκτημα, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε και στον Δήμο της Κω μια ανάλογα επιτυχημένη πορεία;

Μ.Β.-Νομίζω ότι αυτό θα το κρίνει ο κάθε πολίτης, ξεχωριστά, τιμώντας την συμμετοχή μου στα κοινά του τόπου, με την ψήφο του. Θεωρώ ότι η εμπειρία έχει σημασία αλλά όχι σε τόσο σημαντικό επίπεδο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η θέληση για προσφορά, η σκληρή δουλειά και η συνεργασία. Η εμπειρία απλώς είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από το μηδέν και το επίπεδο καθορίζεται υποκειμενικά, ανάλογα με το περιβάλλον του καθενός.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ "Ας συνεχίσουμε να ανοίγουμε τις πόρτες μας σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο και να μοιραζόμαστε την ομορφιά της υπέροχης Κω 1 694 020 3330 Gaia Garden Hotel, Lambi Kos f Matina Voukelatou Christodoulidi Matina9790 MATINA ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος"
Μ.Π. - Η κοινωνική δράση της οικογένειας σας εδώ και δεκαετίες στο νησί της Κω, είναι γνωστή και η δική σας όμως ευαισθησία για τα κοινωνικά ζητήματα είναι ιδιαίτερα έντονη; Τι σημαίνουν για εσάς οι έννοιες όπως κοινωνική δράση, προσφορά, εθελοντισμός, περιβαλλοντική συνείδηση και εταιρική κοινωνική ευθύνη;

Μ.Β.- Νομίζω ότι μόλις χρησιμοποιήσατε τις λέξεις που με χαρακτηρίζουν απόλυτα κι εμένα και την οικογένειά μου. Μέσα από την κοινωνική δράση και τον εθελοντισμό, δίνω μόνο το στοιχείο της ανθρωπιάς και τον σεβασμό που τρέφω, πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μου αλλά και στο συνάνθρωπο μου. Η περιβαλλοντική συνείδηση είναι στάση ζωής. Αυτή τη στάση ζωής έχω υιοθετήσει εδώ και χρόνια δείχνοντας απεριόριστο σεβασμό στη φύση και στους συνανθρώπους μου. Έχουμε ηθική υποχρέωση να μυήσουμε τους συνανθρώπους μας, στην έννοια αυτή, καθώς και σε δράσεις προστασίας του φυσικού κάλλους και χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος μίας τέτοιας συνεισφοράς.
Στόχος μου είναι να πετύχουμε ακόμη πιο έντονα με τη νεολαία, την υλοποίηση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη της σχολικής κοινότητας να αποκτήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία να δρουν ατομικά ή συλλογικά με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.
Το κεφάλαιο αυτό είναι μεγάλο και όπως καταλαβαίνετε θα μπορούσα να το αναλύσω εκτενέστερα, ωστόσο αυτό που θα ήθελα να πω είναι όταν υπάρχει θέληση μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ από κοινού και τότε η ηθική δικαίωση είναι τρομερά «ανακουφιστική».

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα

Μ.Π. - Και μια τελευταία ερώτηση, μέχρι πού φτάνουν οι πολιτικές σας φιλοδοξίες; Tι θα μπορούσε να ακολουθήσει, εφόσον τα καταφέρετε στον Δήμο της Κω; Έχετε σκεφτεί κάποιο τυχόν επόμενο πολιτικό βήμα στον 2ο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης ή ακόμη και στην κεντρική πολιτική σκηνή;

Μ.Β.- Είμαι άνθρωπος με φιλοδοξίες ως εκεί που μου επιτρέπει το ανάστημά μου. Θέλω να πω δηλαδή, ότι έχω ήδη πολλές ασχολίες και δεν θα ήθελα να επεκταθώ πέρα από τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και τα κοινά του τόπου μου. Αγαπώ το νησί, σέβομαι τον πολίτη και πάνω απ’ όλα έχω καθαρό κούτελο, δυνατή φωνή και οποιαδήποτε κι αν είναι η έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, θα συνεχίζω να αγωνίζομαι και να προσφέρω ενεργά και με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε πράττω εδώ και χρόνια.
Σας ευχαριστώ πολύ.

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "K ΚΩΣ ΙΣΧΥΡΗ Συνεχίζουμε. Μαζ Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Εξωστρέφεια Πρωτοπορεία Διεθνής Παρουσία Για μία Κω ΙΣΧΥΡΗ εντός και εκτός συνόρων! Matina Voukelatou Christodoulidi Iam matina9790 6940203330"

 
Ρεπορτάζ