Γιώργος Χατζημάρκος: Ετοιμαζόμαστε ήδη για τη σεζόν του 2024
Πολιτική
04/11/2023

Με τον CEO του TUI Group Sebastian Ebel και τον πρόεδρο του TUI Care Foundation Thomas Ellerbeck συναντήθηκε χτες στο γραφείο του ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με τους οποίους συζήτησε τις επιδόσεις του οργανισμού κατά τη φετινή περίοδο στο νησί μας.

Όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης ο Όμιλος TUI αναμένεται να καταγράψει φέτος αύξηση 10% στον αριθμό τουριστών που έφερε για διακοπές στη Ρόδο, ενώ αύξηση θα σημειωθεί και στα υπόλοιπα νησιά της περιφέρειας στα οποία διακινεί τουρίστες.

Ειδικότερα ο κ. Χατζημάρκος ανέφερε χθες τα εξής:
«Τον CEO του TUI Group Sebastian Ebel και τον πρόεδρο του TUI Care Foundation Thomas Ellerbeck, είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα στο γραφείο μου στη Ρόδο.

Το τουριστικό 2023 οδεύει πρός το τέλος του με εξαιρετικά αποτελέσματα κι αυτό παρά τις μεγάλες προκλήσεις που συναντήσαμε στην πορεία παντού και ειδικά στη Ρόδο.

Ο Όμιλος TUI στα νησιά μας θα κλείσει με αύξηση, παρά το γεγονός ότι συνολικά η Ευρωπαϊκή αγορά και οικονομία έχει ύφεση. Και η Ρόδος, παρά τις δασικές πυρκαγιές του Ιουλίου κλείνει με αύξηση συνολική και με την αύξηση μόνο του Ομίλου ΤUI να κινείται στο 10%.

Ετοιμαζόμαστε ήδη για το 2024 με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματισμό που έφερε τα αποτελέσματα που έδωσαν σε όλους μας δύναμη και αισιοδοξία».