Μανόλης Καβαδάκης: Παραίτηση από Συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αποχώρηση από το κόμμα
Πολιτική
13/11/2023

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μανόλης Καβαδάκης – Μέχρι πρότινος Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ B. Δωδεκανήσου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής

Με επιστολές μου προς τους Γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τη ΝΕ Βόρειας Δωδεκανήσου, σήμερα (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου),  δήλωσα την παραίτησή μου από όλες τις θέσεις ευθύνης που κατείχα (μέλος Κεντρικής Επιτροπής, συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου), καθώς και την αποχώρησή μου από το κόμμα.Οι λόγοι που με ώθησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια έχουν να κάνουν με  σοβαρές και έντονες πολιτικές διαφωνίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αλλά και με την πορεία του κόμματος (η οποία χαράζεται και υλοποιείται με ευθύνη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) την οποία αρνούμαι να ακολουθήσω.

Αποχωρώντας, ευχαριστώ ειλικρινά όλες και όλους που πορευτήκαμε, κοντά δυο δεκαετίες, με συντροφικότητα, με δεσμούς φιλίας και  αλληλοσεβασμού σε αυτό το κάποτε όμορφο και ελπιδοφόρο ταξίδι με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Ευχαριστώ, τέλος, τα τοπικά ΜΜΕ και τους/τις εργαζόμενους/ες σε αυτά για την πολύ καλή, εκτιμώ, συνεργασία που είχαμε το διάστημα των τελευταίων χρόνων.

 

 

Μανόλης Καβαδάκης