Με πολύ κόσμο η κοπή πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Κω της Νέας Δημοκρατίας, στη μαρίνα Κω
Πολιτική
12/01/2024

Με πολύ κόσμο, την παρουσία των τοπικών αρχών και φίλων του κόμματος της ΝΔ , πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Κω στην αίθουσα info της μαρίνας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, με τη Μαρία Ψύρρη Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ και τον Υφυπουργό Γιάννη Παππά να κόβουν τα πρώτα κομμάτια.

Το λόγο έπειτα πήρε η κα. Ψύρρη, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε το κόμμα και το εξέλεξε για άλλη μια φορά στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουλίου 2023.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υφυπουργό Γιάννη Παππά, ο οποίος δήλωσε πως βλέποντας όλον αυτόν τον κόσμο , νιώθει σαν να βρίσκεται με την οικογένεια του. Ακολούθησε από τον ίδιο μία μικρή αποτίμηση των επιτευγμάτων της ΝΔ, εμμένοντας στο γεγονός πως έγιναν πράξη οι προεκλογικές υποσχέσεις του κόμματος και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Συμπλήρωσε πως η δύναμη του είναι όλος αυτός ο κόσμος που τον τίμησε στις εκλογές και για αυτούς αγωνίζεται από το 2011 που άρχισε να πολιτεύεται στα Δωδεκάνησα και φυσικά θα εξακολούθησει να αγωνίζεται.

Ακολούθησε ομιλία από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος δήλωσε πως η χώρα μας τα τελευταία χρόνια πέρασε δύσκολες καταστάσεις και ιδιαίτερα τα νησιά. Αναρωτήθηκε πού είναι σήμερα αυτά τα νησιά που κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι ξεχασμένα και υποχρηματοδοτημένα. Απάντησε πως αυτά τα νησιά, είναι στην κορυφή της Ευρώπης σε όλους τους τομείς. Τόνισε πως τα επιτεύγματα της Περιφέρειας ΝΑ είναι νίκες της κοινωνίας, πάνω όμως σε ένα σχεδίο με το οποίο κινείται ο τόπος. Συμπλήρωσε πως οι προβλέψεις για την οικονομία μας το2024 είναι πολύ καλές (θέσεις εργασίας, εισόδημα, αύξηση πληθυσμού).

Το λόγο πήραν έπειτα, η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη, ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης και ο Πρόεδρος ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής.

Τα δύο φλουριά κέρδισαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και ο Περιφερειάρχης!!

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ