Συνάντηση Νικητιάδη με το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου σε θερμό κλίμα
Πολιτική
13/01/2024

Συνάντηση εργασίας είχε ο Γιώργος Νικητιάδης, βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού με νέο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

 Τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση ήταν κυρίως η επέκταση της τουριστικής περιόδου, η βιώσιμη ανάπτυξη του τουριστικού τομέα, το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς με την Τουρκία με την προοπτική απευθείας πτήσεων από την Κωνσταντινούπολη προς της Ρόδο και αντιστρόφως. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε από την πλευρά του Γ. Νικητιάδη στην επιστροφή μέρους του τέλους διανυκτέρευσης στους Δήμους έτσι ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιούν για την τουριστική προβολή τους. Επίσης υπογραμμίστηκε η ανάπτυξη κοινής δράσης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επέκταση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

 Ο κ. Νικητιάδης για μία ακόμη φορά εξέφρασε τη στήριξη του στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου. Από την πλευρά τους τα μέλη του ΔΣ υπογράμμισαν την σημαντική προσφορά του Δωδεκανήσιου βουλευτή στην ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλει για τη Δωδεκάνησο.