Πίστη Κρυσταλλίδου, υπ. Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ στο ''Kos TV'': ''Επιλέξτε ανθρώπους άξιους να σας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή''!
Πολιτική
23/05/2024

Η επιλογή του Πρωθυπουργού και Πρόεδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να την συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας , αποτελεί μέγιστη τιμή για την Πίστη Κρυσταλλίδου. Η ίδια όπως σημείωσε και στην συνέντευξη της στο Kos TV, εξήγησε ότι με ευθύνη, θα προσπαθήσει να σταθεί αντάξια μπροστά στη νέα μεγάλη πρόκληση της εκπροσώπησης της χώρας μας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, μέσω του ψηφοδελτίου της παράταξης της ΝΔ.

Επιπλέον στα περίπου 15 λεπτά που τοποθετήθηκε για την υποψηφιότητα της, επισήμανε ότι "με την Ελλάδα πρωταγωνίστρια στις κρίσιμες αποφάσεις της Ευρώπης, η ενίσχυση της φωνής μας γίνεται επιβεβλημένη. Με γνώση, εμπειρία, θέληση για προσφορά και έχοντας πάντα τις αρχές και τις αξίες της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της συνεχούς δράσης, μπαίνω στη μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών με στόχο να βάλω ψηλά στην ατζέντα της Ευρώπης, όσα για χρόνια μαζί σας έμαθα να υπηρετώ." Σχετικά με την δική της πεποίθηση για μια καλύτερη Ευρώπη ανέφερε ότι προτίθεται να παλέψει "Για μια Ευρώπη της Κοινωνικής Προόδου, των ίσων ευκαιριών, της ισότιμης πρόσβασης στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στον πολιτισμό, στην καινοτομία και στην έρευνα. Από τα πρώτα μου πολιτικά βήματα στην Πτολεμαΐδα και το μεγάλο σχολείο της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέχρι την κοινή μας πορεία σε εθελοντικές οργανώσεις, οργανισμούς, συλλόγους και αυθόρμητες πρωτοβουλίες πολιτών, η διαδρομή ήταν και είναι δημιουργική δίνοντας δείγματα «γραφής» . Σας ζητώ να πορευτούμε μαζί στη νέα αυτή μάχη . Μια μάχη που φαντάζει δύσκολη, αλλά εμείς ξέρουμε να αγωνιζόμαστε." 

Ρεπορτάζ