Θ.Νικηταράς-Δήμαρχος Κω: Η Κως ο τρίτος τουριστικός προορισμός της χώρας πρέπει να είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις
Πολιτική
30/12/2020
Επανέρχεται στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Κω, η έγκριση του Καταστατικού της Α.Ε.Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου (ζωντανά στις 18:00 από το kostv) με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, την έγκριση του Καταστατικού της Α.Ε. Αναπτυξιακού Οργανισμού  Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς  σε δηλώσεις του στο kostv, τόνισε πως η Κως, ο τρίτος τουριστικός προορισμός της χώρας,  πρέπει να είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις με έργα και υποδομές .

Η δημιουργία ενός Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελεί  ένα ισχυρό πολιτικό διαχειριστικό «εργαλείο» τεράστιας σημασίας για την «εξέλιξη» των δήμων της χώρας . Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το υιοθετούν  δήμοι και περιφέρειες τόνισε ο κ. Νικηταράς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η  κοινή παρέμβαση φορέων της Κω, όπου με επιστολή τους,  στο δήμαρχο και στους επικεφαλής των παρατάξεων, όπου  εκφράζετε η αγωνία  τους για την τοπική οικονομία και την ανάγκη  δημιουργίας του αναπτυξιακού οργανισμού που θα οδηγήσει την Κω παρακάτω.

Ρεπορτάζ