Β.Υψηλάντης:Ικανοποίηση από την απάντηση του Υπουργού Υγείας για το νέο Νοσοκομείο της Κω
Πολιτική
19/02/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ικανοποίηση του Κοσμήτορος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α Υψηλάντης για την απάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Β.Κικίλια σχετικά με το νέο Νοσοκομείο της Κω.

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α Υψηλάντης συμμετείχε στην συνεδρίαση της 18ης Φεβρουαρίου 2021 της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Βασίλης Α Υψηλάντης έλαβε το λόγο και ζήτησε την περαιτέρω ενίσχυση των δομών πολιτικής προστασίας στην Ελληνική Περιφέρεια, καθώς επίσης και την ανάπτυξη Ταμείου αντιμετώπισης της φτώχειας και ως επακόλουθο της πανδημίας που έπληξε την ανθρωπότητα. Επανέλαβε τα αιτήματα που έχει διατυπώσει και εγγράφως για τα Δωδεκάνησα στον Πρωθυπουργό, ενώ έλαβε απάντηση επί του θέματος του νέου Νοσοκομείου της Κω από τον παριστάμενο Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κκίλια που έλαβε το λόγο.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Β. Κικίλιας δήλωσε ρητά ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται τη δημιουργία του νέου Νοσοκομείου της Κω.

Ο κ. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανάδειξη αυτής της αναγκαίας πρωτοβουλίας για το νησί του Ιπποκράτη και τέταρτο τουριστικό προορισμό της χώρας.