Ι. Παππάς: Θετικό το Τ.Α.Π.Α στη διάθεση του Πάρκου της 25ης Μαρτίου στην κοινωνία της Κω
Πολιτική
08/04/2021
Έπειτα από την κοινοποίηση του από 26/3/2021 αιτήματος, προς το Υπουργείο Πολιτισμού, του ΔημάρχουΚω κ. Θεοδόση Νικηταρά σχετικά με τη διάθεση προς χρήση από τους πολίτες ,αρχαιολογικού χώρου με εμβαδόν 8.673 τ.μ., ιδιοκτησίαςτου Τ.Α.Π.Α., που βρίσκεται στον αστικό ιστό της πόλης της Κω.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς κατάτ η διήμερη επίσκεψη του στην Κω 01-02 Απριλίου 2021 και μετά από συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο της Κω , επισκέφθηκε τον εν λόγω χώρο όπου λειτουργούν τα γραφεία της αρχαιολογικής υπηρεσίας ενώ ο εξωτερικός χώρος, που αποτελεί πηγή πρασίνου, παραμένει τόσα χρόνια κλειστός και αναξιοποίητος.

Ο κ. Παππάς επικοινώνησε άμεσα με τον πρόεδρο του ΤΑΠΑ κ. Παναγιώτη Νταή, ο οποίος διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι είναι θετικοί στη διάθεση του χώρου προς χρήση από τους πολίτες και την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς, η οποία θα δώσεικαι πάλι μια πνοή χαράς, παιχνιδιού, αναψυχής αλλά και άλλων δραστηριοτήτων. Ο δήμαρχος Κω ενημερώθηκε άμεσα για το αισιόδοξό μήνυμα και ευχαρίστησε τον κ. Παππά για την συμβολή του.