Κόκκινος: «Στον κ. Χατζημάρκο ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για Παράβαση Καθήκοντος και δικαστική έρευνα για τον εμβολιασμό του κ. Ζαννετίδη»
Πολιτική
17/04/2021

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Η αθλιότητα  που αντιμετωπίζει κάθε πολιτική πρόταση και κριτική η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου αποτελεί  φαινόμενο!
 
Αντί  για πολιτικές απαντήσεις, επιλέγουν λασπολογία, προσωπικές προσβολές, ύβρεις και διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
 
Στην σημερινή πρόταση μας  για δημιουργία  νέου προγράμματος ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ) και με δεδομένο ότι τα 2/3 των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων δεν επιδοτήθηκαν,  μου επιτέθηκε προσωπικά και προσβλητικά ο «πρόθυμος» Αντιπεριφερειαρχης κ. Φιλ. Ζαννετίδη.
 
Παρουσιάζει γεγονότα όπως τα θέλει, κρύβει δικαίωση  μου για το ίδιο θέμα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ  (τρεις εφέτες δυο αιρετοί η σύνθεση του), συμπεριφέρεται με αθλιότητα και ασέβεια στο» τεκμήριο της αθωότητας «, με θρασύτητα εμφανίζει ψεύτικα στοιχεία πως δεν με αφορουν όπως 39 (!) απάτες που ψευδώς  αναφέρει….και δεν σιωπά στις μέχρι τώρα δικαιώσεις  μου σε διαδικασίες που «συνδιοργάνωσε».
 
 Η υπομονή έχει και τα όρια της. Πολλά από στελέχη της Περιφερειακής  Αρχής  Νοτίου  Αιγαίου επιλέγουν για αυτους που κινούμαστε με πολιτικούς όρους    να ζητούν  την συνδρομή της Δικαιοσύνης για να εξοντώσουνε όσους δεν σκύβουμε το κεφαλι στη «δικτατορία  των μετρίων » που διοικεί τον τοπο,  παραθέτοντας επιλεκτικά και μονόπλευρα άθλια και ψευτικα στοιχεία .
 
Ο κ. Ζαννετίδης για την πολλαπλή παραβατική του συμπεριφορά στον πρόσωπο μου θα οδηγηθει εκεί που επικαλείται στη Δικαιοσύνη….Θα χρειαστεί -πιθανότατα- καλούς δικηγόρους που ελπίζω να τους πληρώσει ο ίδιος και όχι με χρηματα της Π.Ν.Α. δηλ. των φορολογουμένων.
Το ίδιο θα γίνει με όσους  έχουν πραγματοποιήσει τις ίδιες συκοφαντικές πράξεις, δεν ανασκεύασαν (ενώ είχαν το χρόνο) και δεν μίλησαν με πολιτικούς όρους.
 
 Απόφοιτος λυκείου ο κ. Ζανννετίδης όπως και ο κ. Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος (σύμφωνα με τα αναρτημένα βιογραφικά τους) μάλλον του » διέφυγε » ότι με τη Δικαιοσύνη έχει «ανοίξει δουλειές» ο…. κ. Χατζημάρκος.
Ερευνά η Δικαιοσύνη το θέμα τον «εμβολιασμού του» στη Χάλκη και υπάρχει Ποινική Δίωξη για παράβαση καθήκοντος για την υπόθεση ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ… Συμπτωματικά(;)  η εταιρεία που φέρεται ως θιγόμενη από τον κ. Περιφερειάρχη  υπάρχει συγγενικό πρόσωπο πολιτικού αντιπάλου του κ. Χατζημάρκου…!
 
ΥΓ. Το γεγονός ότι διατελώ  σε τέσσερις  (4) αιρετές θέσεις (αυτοδιοίκηση, συνδικαλισμό, επιστημονικο τομέα) -χωρίς αργομισθίες όπως κάποιοι/ες άλλοι –  η πολυετής παρουσία μου στα κοινά και το ότι βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή  είναι άλλη μια απάντηση της κοινωνίας μας που με στηρίζει  στον κ. Ζαννετίδη που αμείβεται με το μισθό του  Αντιπεριφερειάρχη και των λοιπών επιτροπών …Οι πολίτες ξέρουν ποιοι είμαστε…. και θα πληροφορηθούν  ακόμα  περισσότερα σύντομα…!».