Δύναμη Αλλαγής: ''Άλλο ένα έργο της Δημοτικής Αρχής Κυρίτση ξεκίνησε στο Μαστιχάρι''
Πολιτική
18/05/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

‘’ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ.  ”

 

Άλλο ένα έργο της Δημοτικής Αρχής Κυρίτση ξεκίνησε στο Μαστιχάρι.

Με καθυστέρηση, τρεις μήνες μετά την 2η παράταση που δόθηκε, ξεκίνησε χθες το έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙΟΥ Β’ ΦΑΣΗ» είχε Π/Υ 225.000€  και μετά τον διαγωνισμό και την έκπτωση το κόστος  είναι 98.481,48€.

Το έργο  ψηφίστηκε στις 18-04-2018  με την απόφαση :154/18-04-2018, ΑΔΑ: Ω79ΤΩΛΕ-2Υ9 του Δ.Σ. και περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:

 

  • Καθαίρεση των υφιστάμενων δαπέδων από (σκυρόδεμα – άσφαλτο) σε βάθος 25 εκ. με μηχανικά μέσα, φόρτωση σε αυτοκίνητο και μεταφορά των προϊόντων εκσκαφής σε χώρους όπου επιτρέπεται η εναπόθεσή τους.
  • Κατασκευή επιχωμάτων πάχους 10 εκ.
  • Κατασκευή σταμπωτού δαπέδου οπλισμένου πάχους 15 εκ. από σκυρόδεμα κατηγορίας C20/25, χρώματος και σχεδίου επιλογής της υπηρεσίας.
  • Εργασίες ηλεκτροφωτισμού με την τοποθέτηση νέων ιστών και φωτιστικών σωμάτων κορυφής.

Έπρεπε, με τις παρατάσεις, να είχε παραδοθεί  στις 4.2.21.

Όμως παρά το ότι τα δίκτυα αποχέτευσης στο συγκεκριμένο τμήμα έχουν τελειώσει καιρό τώρα, έπρεπε να έρθει το άνοιγμα της σεζόν και οι πιέσεις των πολιτών για να ξεκινήσει επί τέλους.

Ελπίζουμε να μη βαλτώσει και αυτό το έργο όπως όλα τα άλλα, να τελειώσει έγκαιρα και να αποδοθεί σε κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες.

Ευχόμαστε η ομάδα που διοικεί το Δήμο να δει και να μελετήσει τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής Κυρίτση για το Μαστιχάρι   ώστε να καταφέρει να καταθέσει και να υλοποιήσει έργα που είχαν προγραμματιστεί και αλλάζουν την εικόνα και τη λειτουργία του οικισμού δίνοντας του την ώθηση που χρειάζεται και αξίζει.