Συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Βελόπουλου στο ξενοδοχείο ''Ramira'' στην Κω
Πολιτική
25/06/2021

Στα Δωδεκάνησα περιόδευσε σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος συνοδευόμενος από κλιμάκιο αποτελούμενο από βουλευτές του κόμματος.

 Ο κ. Βελόπουλος βρέθηκε πρώτα στην Λέρο και στην Κάλυμνο και εν συνεχεία ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κω όπου και παραχώρησε συνεντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους των ΜΜΕ του νησιού όπου και τοποθετήθηκε εφ'όλης της ύλης για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» μίλησε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Δωδεκανήσου και ειδικότερα της Κω, τα οποία δυστυχώς υποβαθμίζονται λόγω της κυβερνητικής πολιτικής, ενώ παραθέτοντας το 200 σελίδων πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης δήλωσε έτοιμος και για τις επόμενες εκλογές όποτε αυτές αποφασιστούν από την Κυβερνηση.

 Δεν παρέλειψε να σχολιάσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού και την διαχείριση της πανδημίας, επισημαίνοντας ότι το Νοσοκομείο της Κω αλλά και όλες οι δομές Υγείας της Κω και των γύρω νησιών βρίσκονται σε άθλια κατάσταση εν μέσω πανδημίας. 
Ρεπορτάζ