Με συγκίνηση και πολύ κόσμο, η παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη μας Κώστα Ν. Ιωάννου: ΄΄Ο Μιχάλης Σωμός και η Εποχή του΄΄ από τον Π.Ο.Κ ΄΄Ο Φιλητάς΄΄
Πολιτισμός
20/11/2021

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου "Κως", πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του  βιβλίου του συμπατριώτη μας Κώστα Ν. Ιωάννου, με τίτλο: "Ο Μιχάλης Σωμός και η Εποχή του"  με  ομιλητές τους: Ιωάννη Κρητικό, Διευθυντή Γενικού Λυκείου Ζηπαρίου, Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού Δωδεκανήσου  και την κ.Μαρία Αμοιρίδου, Διευθύντρια του  Γυμνασίου Αντιμάχειας. Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Φραγκούλης.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο πλούσιο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του κ.Μιχάλη Σωμού ο οποίος ασχολήθηκε  με τα κοινά του τόπου , με συλλόγους και φορείς, προσφέροντας πλούσιο έργο στην κοινωνία μας. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με το άνοιγμα και λειτουργία του γυμνασίου Αντιμάχειας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τηρήθηκαν πιστά ΟΛΑ τα μέτρα προστασίας, αποστάσεις και ελέγχου των πιστοποιητικών εγγράφων και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές!
 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ