Απολαυστικές στιγμές γέλιου στη θεατρική παράσταση ''Τα παρατράγουδα του κορωνοϊού'' του Συλλόγου Αντιμάχειας ''Η Πρόοδος''
Πολιτισμός
26/03/2022

Αμέτρητες στιγμές γέλιου χάρισε στο κοινό που την παρακολούθησε η  παράσταση ''Τα παρατράγουδα του κορωνοϊού'' από τη θεατρική ομάδα του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αντιμάχειας ''Η Πρόοδος''.

Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που βρέθηκαν στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγ. Τριάδας του χωριού το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 19:00 για να παρακολουθήσουν το σατυρικό έργο σε σενάριο της προέδρου του Συλλόγου ''Η Πρόοδος'', Ιφιγένειας Αλαβέρα και σε σκηνοθεσία της αδερφής της, Σούλας Αλαβέρα, το οποίο, ουσιαστικά, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία στην καθημερινότητά μας τα δύο τελευταία χρόνια.

Την Ιφιγένεια Αλαβέρα που πρωταγωνιστεί στην παράσταση κλέβοντας τις εντυπώσεις, πλαισιώνουν με τις μοναδικές ερμηνείες τους οι Γιάννης Αυγουλάς, Μαρίτσα Τσουκαλά, Μπάμπης Σαράγιας, Μανώλης Αυγουλάς, Μαρία Καλούμα και Μαρία Γερασκλή. Στο βιολί ήταν ο Στέλιος Γερασκλής και στο λαούτο ο Βαγγέλης Φούσκας. 

Την αποψινή άκρως πετυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο αντιδήμαρχος Κω, Ιωάννης Καλλούδης, ο πρόεδρος Κοινότητας Αντιμάχειας, Νίκος Φραζής αλλά και ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός μετά της συζύγου του.

Σημειώνεται ότι το επίκαιρο αυτό θεατρικό έργο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας αύριο Κυριακή 27 Μαρτίου στις 19:00 στην αίθουσα της Αγ.Τριάδας στην Αντιμάχεια. 

Μην το χάσετε... 

 

 
Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ