Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι από τη Φιλαρμονική ΔΕ Κω και το μαέστρο Θανάση Πουλιού
Πολιτισμός
30/04/2022

Μάγεψε το κοινό για άλλη  μία φορά η Φιλαρμονική της ΔΕ Κω και ο αρχιμουσικός Θανάσης Πουλιού με το ῾Κινηματογραφικό Πανόραμα¨ που παρουσίασε στο ξενοδοχείο Astir Odysseas.

Το μουσικό ταξίδι ξεκίνησε με το πρώτο μέρος και με μουσικά θέματα γνωστών ξένων ταινιών όπως των Πειρατών της Καραϊβικής, του Χάρι Πόττερ και των Επικίνδυνων Αποστολών και το δεύτερο ήταν αφιερωμένο στον Ελληνικό Κινηματογράφο. Θάλασσα Πλατιά, Η πρώτη μας νύχτα, Κέρκυρα Κέρκυρα, είναι λίγα μόνο από τα πολλά και υπέροχα τραγούδια που είχαν την τύχη να απολαύσουν οι πολλοί θεατές!

Τα τραγούδια πλαισίωσαν με τις φωνές τους η Μαρία και η Κατερίνα Πουλιού, ο Αλέξης Παντελίδης και ο Μανώλης Θαλασσινός, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης πολύ περιγραφικά έκανε η Κατερίνα Κανακάρη.

Την υπέροχη συναυλία προλόγισε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου, ενώ παρόντες ήταν και ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ