LIONS: Τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή
Πολιτισμός
01/06/2022

Η λέσχη Lions Kως Ιπποκράτης σε συνεργασία με την Επιτροπή Πολιτισμού της Διεθνούς Οργάνωσης Λεσχών Lions Nοτίου Αιγαίου και Νήσων 117A, διοργανώνουν επετειακές εκδηλώσεις μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στις 19:00 στο Λαογραφικό Μουσείο Κω.

Επίσης, το Σάββατο στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί, προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα «Γράμματα χωρίς παραλήπτη», και η παρουσίαση του βιβλίου του Μισαηλίδη με τίτλο «Η Μικρασιατική Εκστρατεία», όπου θα προλογίσει η διευθύντρια του ΙΔΙΣΜΕ Ειρήνη Σαρίογλου , ενώ χορευτικά θα συμμετέχει ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός σύλλογος ο «Θεόκριτος» και τέλος την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Μέλη και Μελέκ»  της συγγραφέως Βάνας Μαυρίδου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι της 10 Ιουνίου  από τις  11:00 το πρωί έως τη 13:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00. Για το πλούσιο τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένες στην Σμύρνη, αναφέρεται η Ειρήνη Χαζτηχριστοφή μέλος της επιτροπής πολιτισμού των Lions

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ