Θερινά Ιπποκράτεια: Συναυλία με το συγκρότημα «STARWOUND» στο Ρωμαϊκό Ωδείο
Πολιτισμός
18/07/2022

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και ο ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 διοργανώνουν συναυλία με το συγκρότημα “STARWOUND”  την Τετάρτη 20 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Ρωμαϊκό Ωδείο (Ο χώρος παραχωρείται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου).

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προ-κράτηση θέσεων στο exas travel

Οι StarWound, η μπάντα που σύστησε στο ελληνικό κοινό τον ήχο του “Rock Cabaret”, 9 χρόνια μετά την ίδρυση της,  με φόρα από τη συμμετοχή τους στο περσινό Eurosonic Festival της Ολλανδίας και τις εμφανίσεις τους σε Αθήνα, Λονδίνο, Ρόττερνταμ και Σκόπια και λίγες μέρες μετά την συνεργασία τους με τον Κωνσταντίνο Ρήγο και το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπόσχεται ένα ατμοσφαιρικό live με σκηνική διάδραση με τις ιδιαιτερότητες του χώρου.

 

Με ανανεωμένη σύνθεση και ήχο,  και με ακρογωνιαίο λίθο του performing τους την Eve – την περσόνα της τραγουδίστριας τους - μας καλούν να γνωρίσουμε τους σκοτεινούς, αλλά τόσο οικείους ήρωες τους. 

 

Πλάι στα κομμάτια από τους 2 προσωπικούς τους δίσκους, θα ακουστούν κομμάτια σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, μαζί με διασκευές από Nina Simone και Kurt Weill μέχρι Amanda Palmer και Tom Waits.

           

 

            Παίζουν:

            Eve (Κωνσταντίνα Σταυροπούλου) / Φωνή

            Πέτρος Μπούρας / Πιάνο

            Δημήτρης Αζοράκος / Drums