Η περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού γράφει ιστορία...και στην Κω!
Πολιτισμός
21/07/2022
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια ιστορική συναυλία για την Κω, με την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου των τελευταίων ετών!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, ταξιδεύει όλο το καλοκαίρι σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με μία μεγάλη μουσική παραγωγή, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, το «Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker. Σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου, στο κατάμεστο από κόσμο Νέο στάδιο "Ανταγόρας" ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, παρέσυρε το κοινό με τις no1 επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες και την αστείρευτη ενέργειά του.

Ο no1 καλλιτέχνης της γενιάς του, χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σε χιλιάδες θεατές και γράφει ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, με μία άρτια και φαντασμαγορική παραγωγή και ρεκόρ εισιτηρίων. 

Η βραδιά ξεκίνησε με τους Kings οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τις τελευταίες επιτυχίες που ακούγονται σε όλα τα club.

Όπως ήταν αναμενομένο, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός , το κοινό τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και πολύ χειροκρότημα! 

Ευδιάθετος, ζεστός και ξεσηκωτικός, ερμήνευσε όλες τις γνωστές του επιτυχίες, προσφέροντας μία μοναδική  βραδιά στο κοινό της Κω! 

Αξίζει να σημειωθεί ,ότι ότι το τεχνικό επιτελείο της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού, επέλεξε το kostv για να αναμεταδίδει εικόνα από το stage στο διπλό video wall. Στην κάμερα ήταν ο συνάδελφος Μιχάλης Χατζηθέμελης.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ