Εντυπωσίασε με τα έργα του για άλλη μία φορά, ο Όμιλος Κώων Ερασιτεχνών Ζωγράφων «Απελλής»
Πολιτισμός
03/08/2022

Ο Όμιλος Κώων Ερασιτεχνών Ζωγράφων «Απελλής» με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 διοργανώνει την 6η Έκθεση Ζωγραφικής Ερασιτεχνών Ζωγράφων από την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 μέχρι το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο-Χάνι.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έλαβαν χώρα σήμερα, με την παρουσία των ίδιων των καλλιτεχνών και αρκετών φίλων και γνωστών που πραγματικά έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ποικιλία εικόνων , χρωμάτων και θεματικών που διέθεταν τα έργα. Η ζωγραφική αλλά και οι τέχνες γενικότερα είναι τρόπος έκφρασης και δημιουργίας και πολλοί είναι αυτοί που την επιλέγουν για τη χαλάρωση τους αλλά και για την ανάπτυξη του ταλέντου και της φαντασίας τους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο  Πρόεδρος του Ομίλου και ιατρός Τίμος Κουτσουράδης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου  και ο Έπαρχος Κω και Νισύρου Ιωάννης Καμπανής. Παρόντες επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κω κ.κ Ναθαναήλ και ο Σοφολογιότατος Ιμάμης Ιρφάν Τράμπα.

Φωτογραφίες