Ευχαριστήριο ΔΟΠΑΒΣ για την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του συμπατριώτη μας Βησσαρίων Χατζηδαυίδ
Πολιτισμός
18/08/2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη μας Βησσαρίων Χατζηδαυίδ στο Νηπιαγωγείο Αμανιού.

Η απροσδόκητα μεγάλη προσέλευση του κόσμου μας γέμισε χαρά. Η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων που συνεργάστηκαν για την χθεσινή βραδιά μας συγκίνησε. Η κόκκινη κλωστή του παραμυθιού ένωσε γενιές και τους Κώους της Διασποράς και μας έδωσε ελπίδα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για την θερμή του ανταπόκριση και τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Την Κοινότητα Πυλίου και την Πολιτική προστασία του Δήμου Κω για την προετοιμασία, τον καλλωπισμό και την καθαριότητα του χώρου.

Τους μουσικούς που συνεργάστηκαν αφιλοκερδώς: Ιπποκράτη Πατάκο, Νικολιό Χατζηνικολάου, Κυριάκο Παπούλη και Μάνο Πόγια όπως επίσης και Θεοδόση Παπαιωάννου και Δημήτρη Κεφαλιανό.

Την εκπαιδευτικό Χρυσάνθη Βουδούρη και τις οικονομολόγους Γεωργία και Διονυσία Κασσιώτη που συμμετείχαν στην παρουσίαση του βιβλίου.

Τις επιχειρήσεις για την ευγενική χορηγία των εδεσμάτων στον μπουφέ: Αγνό στο Ζιπάρι, Γιαννιώτικο στο Τιγκάκι, Delicious στο Πυλί, Ζαχαροπλαστείο Βούρος, Αρτοποιείο «Η Λίμνη» Βρέτης Αντώνης και ΣΙΑ και το Οινοποιείο Παπακωνσταντίνου στη Κέφαλο.

Τον Κώστα Ζαμάγια που επιμελήθηκε το βιβλίο.

Τέλος την ψυχή της εκδήλωσης, τον σκηνοθέτη και δημοσιογράφο Δημήτρη Βοναπάρτη που μίλησε για το βιβλίο και τον συγγραφέα και συντόνισε τις πρόβες και όλη την ροή της εκδήλωσης.