Για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται στο νησί μας το Bachata King Festival (Pics & Video)
Πολιτισμός
16/09/2022

Για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται στο νησί μας το BACHATA KING FESTIVAL με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022. Οι δράσεις έχουν ξεκινήσει απ’ τις 13 Σεπτεμβρίου με πάρτυ σε αρκετά σημεία του νησιού αλλά και μαθήματα στους συνεδριακούς χώρους του Kirpiotis Village μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου. 

Χορευτές από 45 διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς και συνολικά πάνω από 600 άτομα βρίσκονται στο νησί μας γνωρίζοντας παράλληλα τις ομορφιές του τόπου μας, έχοντας μείνει εντυπωσιασμένοι απ’ την φιλοξενία και τις συνθήκες. 

Eκ μέρους των διοργανωτών η Εμμανουέλα Πόγια τόνισε ότι όλοι οι συμμετέχοντες παράλληλα με τους χορούς και τα μαθήματα έχουν επισκεφθεί αρκετά σημεία του νησιού, έχοντας δοκιμάσει μάλιστα προϊόντα της Κω με την προώθηση και την διαφήμιση που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα να είναι με γνώμονα ότι η Κως είναι ένας χορευτικός προορισμός ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Κω για την στήριξη του σε αυτό το εγχείρημα. 

Απ’ την πλευρά της η αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου τόνισε το πόσο σημαντικό είναι νέα παιδιά από τόσα διαφορετικά μέρη του κόσμου να γνωρίζουν το νησί μας, ενώ δεν έκρυψε την χαρά της που για 3η συνεχόμενη χρονιά το Bachata King Festival πραγματοποιείται με τόσο μεγάλη επιτυχία δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το επίπεδο των και την ανάδειξη των τοπικών μας επιχειρήσεων και τον φυσικών τοποσήμων της Κω. Είναι καθήκον και χαρά του Δήμου μας πρόσθεσε να στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες που προάγουν τον άνθρωπο και τον πολιτισμό μας ενώ υπάρχει τα τελευταία χρόνια, και μετά την περίοδο της πανδημίας μεγάλο ρεύμα που ασχολείται με τον χορό, τις τέχνες και τον πολιτισμό. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ