Ποδηλατοβόλτα στο Ιστορικό κέντρο της πόλης στο πλαίσιο της Αδελφοποίησης Δήμων Κω-Λάρισας (Video)
Πολιτισμός
21/10/2022

Ποδηλατοβόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης διοργάνωσε ο Δήμος Κω στο πλαίσιο της επίσκεψης του αδελφοποιημένου δήμου Λάρισας με εκκίνηση την πλατεία Ελευθερίας.  Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, οι συνεργάτες του Δημάρχου Λάρισας, Απόστολου Καλογιάννη και τα παιδιά του Φιλίνου ακολούθησαν την διαδρομή « Πλατεία Ελευθερίας,  Ιπποκράτους, Ακτή Κουντουριώτη και τερματισμό στο Δημαρχείο» στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για ακόμη μια φορά ότι η Κως είναι το νησί του ποδηλάτου.

Το παρών έδωσαν και η αντιδήμαρχος Κω, Σέβη Βλάχου αλλά και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή η οποία μάλιστα συμμετείχε και στην ποδηλατοβόλτα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ποδήλατα ήταν απ’ την Moto Club Rentals Kakivelis που με χαρά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Μετά το τέλος της ποδηλατοβόλτας ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς και ο Δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης μίλησαν στo KOS TV με τον κ. Καλογιάννη μάλιστα να δηλώνει εντυπωσιασμένος απ’ την άριστη φιλοξενία του Δημάρχου και να τονίζει ότι με δουλειά και συνεργασία οι δύο δήμοι μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα πράγματα.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ