Με πολύ κόσμο η έκθεση φωτογραφίας Ζαχαρία Πάπαζαχαριου "ο φωτογράφος της παιδικής μου ηλικίας" στο Χάνι
Πολιτισμός
24/09/2020

Εντυπωσιακό και συγκινητικό το πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα  στον Ζαχαρία Παπαζαχαρίου ΄΄ Ο φωτογράφος της Παιδικής μου Ηλικίας΄΄ και τίτλο ΄΄…όλα ήταν αυτοσχέδια!΄΄ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία  ο ΔΟΠΑΒΣ σε επιμέλεια και παρουσίαση Ειρήνης Χατζηγιακουμή στα  Θερινά Ιπποκράτεια 2020 στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Κω. Το φωτογραφικό υλικό που εκτίθεται στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κω, προέρχεται από οικογενειακές και προσωπικές χαρές,  που δόθηκαν στην κ. Χατζηγιακουμή από συμπατριώτες μας για να τιμήσουν τον φωτογράφο της Κω Ζαχαρία Παπαζαχαρίου που έγραψε τη δική του ιστορία μέσα από τις φωτογραφίες του.

Την εκδήλωση παρουσίασε  η  ψυχή της εκδήλωσης η κ. Ειρήνη Χατζηγιακουμή, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σέβη Βλάχου.

Το βίντεο αφιέρωμα που προβλήθηκε στο Κώο φωτογράφο ήταν από την εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω «Ένστικτο» της Μαρίας Παπαζαχαρίου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9.30 το βράδυ και το Σάββατο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9.30 το βράδυ.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ