Συγκινητική η αποχαιρετιστήρια γιορτή της Γ' τάξης του 1ου Γυμνασίου Κω στο κινηματοθέατρο ''Ορφέας''
Πολιτισμός
27/06/2023

Μια άκρως συγκινητική αποχαιρετιστήρια παράσταση δημιούργησαν οι μαθητές/μαθήτριες της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Κω, οι εκπαιδευτικοί και διεύθυνση του σχολείου, που παρουσίασαν στο κατάμεστο από κόσμο  κινηματοθέατρο ''Ορφέα''  το θεατρικό  έργο "Ελένη" μια διασκευή του ομώνυμου έργου του Ευριπίδη , με τη σφραγίδα των εκπαιδευτικών  κ.Μακρή και της κ.Τσολάκη!

Το έργο  που αποτελεί διασκευή των ίδιων των μαθητών, στα πλαίσια του Ομίλου δημιουργικής γραφής, ερμηνεύτηκε από τον θίασο του Σχολείου , τους Μουσικούς, τους χορευτές και την χορωδία του συλλόγου με την πολύτιμη βοήθεια της φιλαρμονικής του δήμου της Κω!

Συγκινητικά με πολλά χαμόγελα και πλάκες, ήταν τα βίντεο που  προβλήθηκαν απ’ όλες τις δράσεις των παιδιών, φωτογραφίες και στιγμιότυπα απ’ όλη τη διαδρομή και τις δραστηριότητές τους στις Α’ και Β’ τάξεις, που επενδύονταν με τα ενθουσιώδη επιφωνήματά τους σε κάθε προβολή.

Συγκινητικός και ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Πηλιγκός που αποχαιρέτησε τους μαθητές με λόγια αγάπης  και χαρούμενες μνήμες από τα  τρία χρόνια του Γυμνασίου.

Αξίζει να σημειωθεί  πως την  Πέμπτη 29/6/23 την ίδια ώρα, στις 19:30  οι μαθητές  θα παραλάβουν τα απολυτήριά τους και θα θυμηθούν όλοι μαζί , ωραίες στιγμές των μαθητικών  χρόνων σε συνδυασμό με πολύ διασκέδαση.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ