Μάγεψε η θεατρική παράσταση «Κόντρα στον άνεμο.Η ιπτάμενη περιπέτεια της Τίρα», για καλό σκοπό, από τη Λέσχη Lions Κω
Πολιτισμός
20/07/2023

Καταχειροκροτήθηκε η θεατρική παράσταση της ομάδας Hippo Theatre Group, με τίτλο «Κόντρα στον άνεμο.Η ιπτάμενη περιπέτεια της Τίρα», το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουλίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Επρόκειτο για μία σουρεαλιστική ιστορία που αφηγείται τις περιπέτειες ενός πουλιού και ενός ανθρώπου, που μαζί προσπαθούν να σώσουν ένα δάσος από τα χέρια αυτών που θέλουν να καταστρέψουν το περιβάλλον στο βωμό του κέρδους. Μία διαδραστική ιστορία με πολλά κωμικά και λυρικά στοιχεία, έντονη σωματικότητα και ζωντανή μουσική!

Η Πρόεδρος της Λέσχης Lions Κω «Ιπποκράτης», Ειρήνη Χατζηχριστοφή, δήλωσε πως η συγκεκριμένη παράσταση πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό, που αφορά την κάλυψη των φροντιστηριακών αναγκών, δύο παιδιών από το νησί μας, στην επιλογή των οποίων θα βοηθήσει ο δραστήριος σύλλογος «Γονείς στην Κω μοιράζονται».

Η κ.Χατζηχριστοφή σε δηλώσεις της στο Kos Tv, θέλησε να ευχαριστήσει τη θεατρική ομάδα των Happy Theatr Group, με την οποία έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν, το Lido Water Park και την Εφορεία Αρχαιοτήτων για τη διάθεση του Ρωμαϊκού Ωδείου.

O σκηνοθέτης και ηθοποιός Αλέξης Ράπτης, δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος και χαρούμενος με κάθε επίσκεψη στο νησί μας, θεωρώντας το Ρωμαϊκό Ωδείο ιδανικό για τη διεξαγωγή θεατρικών παραστάσεων και το κοινό της Κω εξαιρετικό!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ