Ένα Ελληνικό μουσικό ταξίδι, από την αρχαιότητα ως σήμερα, προσέφερε ο Πέτρος Γαϊτάνος στο ΔΙΙΚ
Πολιτισμός
10/09/2023

Ένα Ελληνικό μουσικό ταξίδι από την αρχαιότητα έως σήμερα , με τη Φιλαρμονική ΔΕ Ηρακλειδών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα  και την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ Κω, προσέφερε ο Πέτρος Γαϊτάνος, σε μία βραδιά γεμάτη γνωστά ακούσματα και ποιοτική μουσική, στο κατάμεστο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω.

Την επιμέλεια της ορχήστρας είχε ο Τσαμπίκος Καματερός, ενώ συμμετείχε και το μουσικό σύνολο ΛύρΑυλος, όπου μύησε το κοινό στην Αρχαία Ελληνική μουσική και τα μουσικά όργανα.

Η συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Κω και Καρδάμαινας, έδωσε στην εκδήλωση μία άλλη καλλιτεχνική νότα , με τον Πέτρο Γαϊτάνο να απολαμβάνει την παρουσία των χορευτών στη σκηνή.

Την εκδήλωση προλόγισε η συγγραφέας και δημοσιογράφος Ξανθίππη Αγρέλλη. Χαιρετισμό  απεύθυνε, το μέλος του  ΔΙΙΚ, ο γιατρός Γιώργος Τάλλαρος.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου, προχώρησαν σε τιμητική βράβευση του καλλιτέχνη, ο οποίος ζεστός και εγκάρδιος με το κοινό, ανανέωσε το ραντεβού του για το μέλλον, δίδοντας ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμαρχο κ.Νικηταρά.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ