ΔΟΠΑΒΣ: Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Σαββατοκύριακου
Πολιτισμός
30/11/2023

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με τη συμμετοχή φορέων ,συλλόγων και σχολείων στο κέντρο της πόλης στη συμβολή των οδών Β. Παύλου και Ιπποκράτους με ώρα έναρξης στις 11 το πρωί με χειροποίητες κατασκευές, στολίδια, ημερολόγια ,εδέσματα και τοπικά προιόντα. 

Η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Δημοτικής Κοινότητας Κω στις 12 το μεσημέρι καιεν συνεχεία από τη Φιλαρμονική Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι συμμετέχοντες μπορούν να προσέλθουν στο χώρο και να ξεκινήσουν την προετοιμασία και την τοποθέτηση των πάγκων από τις 8.30 το πρωί. Όσοι χρησιμοποιήσουν ρεύμα οφείλουν να έχουν μπαλαντέζα.

Σε περίπτωση βροχής το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στις 10/12/23 την ίδια ώρα.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟ

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023:

  • το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαστιχάρι στις 5.30 το απόγευμα στο πρώην Δημοτικό Σχολείο με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών, της παιδικής χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιμάχειας Η Πρόοδος και της χορωδίας ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αρίων.

 

  • Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κέφαλο στις 7 το βράδυ με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών και χορευτικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφάλου Ο Άγιος Νικόλαος.