Συγκινητικό και νοσταλγικό το μουσικό αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Κούρου στον ''Ορφέα''
Πολιτισμός
07/12/2023

Μία ιδιαίτερη συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό, υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Κούρου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου στον Ορφέα, με την Χρυσούλα Στεφανάκη και τον Κοσμά Κοκόλη. Οι καλλιτέχνες ταξίδεψαν το ενθουσιώδες κοινό της Κω και απέδωσαν έναν μικρό φόρο τιμής στον άνθρωπο που απλόχερα προσέφερε τόσα πολλά στην πολιτισμική κληρονομιά της χώρας μας. Την μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αρκετοί αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανάμεσα τους Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου, η νεοεκλεγείσα περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Ντίνα Σβύνου, η υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας του Δήμου Κω Στ.  Κανταρζή,  η επίσης νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Ματίνα Βουκελάτου - Χριστοδουλίδη κ.α.

Την παρουσίαση της εξαιρετικής μουσικής αυτής εκδήλωσης ανέλαβε η κ. Αφροδίτη Μπιλλήρη που προλόγισε τους καλλιτέχνες της όμορφης μουσικής βραδιάς.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ