Οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» έρχονται στο Πολύκεντρο Πυλίου «Γαληνός Φλάσκος»
Πολιτισμός
23/03/2024

Με το έργο «ΑΝΔΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ»  η θεατρική ομάδα Πυλίου, έρχεται  να μας διασκεδάσει με μια απολαυστική κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου! 

Θα πραγματοποιηθούν έξι παραστάσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου «Γαληνός Φλάσκος» στις 29 - 30 - 31 Μαρτίου και 5 - 6 -7 Απριλίου και ώρα 19:30.

Η κάμερα του kostv βρέθηκε στις πρόβες της θεατρικής ομάδας, πριν την μεγάλη πρεμιέρα  την Παρασκευή  29 Μαρτίου και  πήραμε μια μικρή γεύση-χωρίς spoiler- αλλά με τη βεβαιότητα ότι θα γελάσουμε πολύ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν για άλλη μια φορά σε  κοινωφελείς σκοπούς,  ενώ το έργο είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 15 ετών.  

Η θεατρική ομάδα Πυλίου μετράει 23 χρόνια ζωής  και έχει στο  δυναμικό της πολλά καινούργια πρόσωπα, τα περισσότερα νέα σε ηλικία, με αγάπη για το θέατρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την κράτηση του στα τηλέφωνα 6993525046 & 6946280336.

Λίγα λόγια για το έργο

Σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας πέντε παλιόφιλοι αποφασίζουν να οργανώσουν μια βραδιάαντρικού στριπτίζ προκειμένου να διασώσουν με τα έσοδα των εισιτηρίων την «Αναμπέλα», την καταχρεωμένη καφετέρια-στέκι τους. Το ζήτημα όμως στο έργο δεν είναι το ίδιο το στριπτίζ, αλλά οι περιπέτειές τους μέχρι τη βραδιά που θα τα βγάλουν όλα στη φόρα με τη βοήθεια μιας σέξι Ρωσίδας χορεύτριας, την οποία έχουν επιστρατεύσει για να τους εκπαιδεύσει.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ