Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σ. Βλάχου : Διαδικτυακές μουσικές εκδηλώσεις και αποκριάτικα δρώμενα το Σαββατοκύριακο στο kostv
Πολιτισμός
09/03/2021

Διαδικτυακές μουσικές εκδηλώσεις και αποκριάτικα δρώμενα έχει προγραμματίσει το τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ για αυτό το Σαβ/κο στο kostv.

Το φετινό πρόγραμμα στο πλαίσιο των εαρινών εκδηλώσεων χωρίζεται σε δυο προγράμματα. Αυτό Το Σαβ/κο ξεκινά ένα αποκριάτικο διήμερο με αποκριάτικο γλέντι και κατασκευές από τους  δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά εκδηλώσεις για το επόμενο διάστημα.  

Το πολιτιστικό κομμάτι , είναι το οξυγόνο του νησιού μας τονίζει η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου . Ο ΔΟΠΑΒΣ θέλει να στείλει μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας,  γιατί η Κως δεν πρέπει να μείνει άνυδρη λόγω της πανδημίας.

Σε ότι αφορά στη συμμετοχή συλλόγων στις εκδηλώσεις - μετά την προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος- η αντιδήμαρχος τόνισε πως δεν υπήρχε ανταπόκριση λόγω των υγειονομικών συνθηκών, που δεν επιτρέπει στους συλλόγους να κινηθούν και να προγραμματίσουν συνεργασίες. Σε ότι αφορά στο κόστος των εκδηλώσεων, η αντιδήμαρχος τονίζει πως αυτό διαφοροποιείται λόγω υψηλότερου κόστους παραγωγής, είναι όμως ένα αρχείο που θα μείνει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, ως αρχείο στο kostv.

Ρεπορτάζ