Η θεατρική παράσταση «Ο Μέγας Ιεροεξεταστής» του Ντοστογιέφσκι απόψε στις 21:30, στο Ρωμαϊκό Ωδείο
Πολιτισμός
09/09/2021

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΡΙΖΩΝ», με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ., παρουσιάζει την Θεατρική Παράσταση «Ο Μέγας Ιεροεξεταστής» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι απόψε στις 21:30, στο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Το έργο σε σκηνοθεσία και ερμηνεία του καταξιωμένου ηθοποιού, Δημήτρη Βερύκιου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου στο Kos Tv, μας μεταφέρει στη Σεβίλλη της Ισπανίας, κατά τη σκληρή εποχή της Ιεράς Εξέτασης.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο φιλοσοφικό-θρησκευτικό κείμενο παγκόσμιας εμβέλειας που πραγματεύεται την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, την πίστη και την αγάπη και που αβίαστα ενεργοποιεί τη σκέψη.

Στην παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε, συμμετέχει ο Σταύρος Παργινός, στο βιολοντσέλο, υποδυόμενος τον Ιησού Χριστό, σύμφωνα με τη σκηνοθετική σύλληψη του Δημήτρη Βερύκιου.

 

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου από τον ΔΟΠΑΒΣ:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΡΙΖΩΝ» με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2021 παρουσιάζει την Θεατρική Παράσταση «Ο Μέγας Ιεροεξεταστής» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι την Πέμπτη  09 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ρωμαϊκό Ωδείο στις 21:30.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βερύκιος

Ερμηνεία: Δημήτρης Βερύκιος

Συμμετέχει ο Σταύρος Παργινός

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με προκράτηση θέσεων στο ταξιδιωτικό πρακτορείο exas travel στη διευθυνση www.exas.gr

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την παρακολούθηση της παράστασης

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ