Η Κως, αποτελεί βιωματική εμπειρία για τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού τμήματος του Α.Π.Θ στο θέμα «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη»
Τοπικά
05/10/2021

Στην  3μερη επίσκεψη τους  στην Κω, οι φοιτητές του Α.Π.Θ,  συνοδεύονται από την καθηγήτρια τους  Χαρίτα Βλάχου η οποία διδάσκει γαστρονομία και αγροτροφή. Η κ.Βλάχου διδάσκει γαστρονομία και αγροτροφή, στο πανεπιστήμιο και αναφέρθηκε στην βιωματική εμπειρία που δίνεται στους φοιτητές, με την επίσκεψη στους στην Κω.

Η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, οργάνωσαν το 3μερο αυτό εκπαιδευτικό ταξίδι  και  συμμετείχαν στη σημερινή επίσκεψη  στον δήμαρχο.  Η κ. Σβύνου τόνισε πως το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με ένα σημαντικό workshop παρουσία της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη. Η ψυχή της οργάνωσης Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, σημείωσε πως δίνετε η ευκαιρία στο νησί μας να φέρει την εκπαιδευτική κοινότητα κοντά στον πρωτογενή τομέα, ενώ έκανε ανοιχτή πρόσκληση  στην κ.Βλάχου από το ΑΠΘ, να εφαρμόσει  πιλοτικά στην Κω, παρόμοιες βιωματικές επισκέψεις και στο μέλλον.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ