Εκλογές για νέο Δ.Σ. σήμερα στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στο χώρο του ΕΕΕΕΚ στο Πλατάνι
Τοπικά
10/10/2021

Σε εξέλιξη βρίσκονται σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κω ‘’Ο Σωτήρ’’ για την ανάδειξη νέου 5μελούς Δ.Σ. αλλά και εκπροσώπων  για την ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ).

Η ψηφοφορία διεξάγεται από τις 11:00 ως τις 13:00, στο χώρο του ΕΕΕΕΚ στο Πλατάνι ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν καταβάλλει την ετήσια συνδρομή των 5€. Σημειώνεται ότι είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.

Της διεξαγωγής των εκλογών προηγήθηκε Γενική Συνέλευση, πριν την έναρξη της οποίας, η νυν πρόεδρος και η ταμίας του Συλλόγου ‘’Ο Σωτήρ’’, Μαρία Φρατζή και Κυριακή Λήμνου, αντίστοιχα, παραχώρησαν δηλώσεις όπου ανέλυσαν, μεταξύ άλλων, τις προτεραιότητες, τους στόχους και τις προσδοκίες που άπτονται των δημόσιων δομών εκπαίδευσης κι απασχόλησης για παιδιά  με ειδικές ανάγκες που λειτουργούν στο νησί μας.

Κύριο διακύβευμα η βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων που στις περισσότερες περιπτώσεις παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ