Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, οι όροι της δανειακής σύμβασης του προγράμματος ‘’ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’’ για έργα αγροτικής οδοποιίας στο Λινοπότι
Τοπικά
13/10/2021

Ψηφοφορία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω στις 11/10

Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω (11/10),  οι όροι της δανειακής σύμβασης του προγράμματος ‘’ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’’ για υλοποίηση έργων αγροτικής οδοποιίας στο Λινοπότι, σε οδούς του άξονα Μαρμαρίου –Τιγκακίου.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, στην αρχική του εισήγηση διευκρίνισε ότι πρόκειται για μια τυπική διαδικασία ως προς την ψήφιση του θέματος, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για σύναψη δανείου με δανειολήπτη το Δήμο Κω.

Παρόλα αυτά, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης εξέφρασαν τις ενστάσεις του θεωρώντας ότι το θέμα εισήχθη στο ΔΣ προς συζήτηση και ψήφιση με ελλιπή στοιχεία.

Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, με τοποθέτησή του, ξεκαθάρισε ότι γίνεται αντιπαράθεση για μια μελέτη αγροτικής οδοποιίας που έχει λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις και για την οποία ο Δήμος Κω, δεν καταβάλλει ούτε cent.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ