Επί τόπου επίσκεψη του Δημάρχου Κω στους δρόμους του Λινοποτίου για τα επικείμενα έργα οδοποιίας μέσω του προγράμματος "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ"
Τοπικά
14/10/2021

Επί τόπου επίσκεψη στην περιοχή του Λινοποτίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, Νεκτάριο Γεωργαντή.

Οι δυο άνδρες βρέθηκαν στον κεντρικό δρόμο που ενώνει το Τιγκάκι με το Μαρμάρι αλλά και στους γύρω αγροτικούς δρόμους, οι οποίοι πολύ σύντομα θα αναμορφωθούν εξ’ ολοκλήρου με έργα οδοποιίας, χρηματοδοτούμενα κατά 100% από το πρόγραμμα ‘’ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’’.

Συγκεκριμένα, 2,3 εκ. ευρώ εξασφαλίζει ο Δήμος Κω για έργα πνοής σε μια παραμελημένη περιοχή για τουλάχιστον 25 χρόνια.

Ο κ. Νικηταράς, επίσης, επισκεπτόμενος το Πυλί, ανακοίνωσε την άμεση δημοπράτηση του έργου της ολικής αναμόρφωσης του κεντρικού δρόμου με σημαντικές παρεμβάσεις στην οδοποιϊα και στον ηλεκτροφωτισμό.

Ο Δήμαρχος Κω, στάθηκε στη στάση που κρατά η αντιπολίτευση, η οποία δεν διατίθεται να στηρίξει καμία θετική πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής προς όφελος των κατοίκων της Κω. Αντίθετα, επιδίδεται σε έναν στείρο πολιτικό λόγο χωρίς επιχειρήματα.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ