Τα ελληνόπουλα της Αμερικής, έστειλαν δώρα στους μαθητές του 5ου Δημοτικού, δια μέσου της Αρχιεπισκοπής σε συνεργασία με την Ι.Μητρόπολη Κώου & Νισύρου
Τοπικά
18/11/2021

Με πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου, δόθηκαν σήμερα το πρωί , δώρα σχολικές τσάντες στους μαθητές του 5ου Δημοτικού  από τα ελληνόπουλα της Αμερικής, παρουσία του διευθυντή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ.Κωνσταντίου Δήμτσα και των συνεργατών του.

Ο διευθυντής του 5ου δημοτικού σχολείου ανταπέδωσε την ευγενική χειρονομία και υποσχέθηκε να στείλει και στα Ελληνόπουλα της Αμερικής, λάδι και θυμάρι παραγωγής του 5ου Δημοτικού σχολείου Κω, δια μέσου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο κ. Γερούκαλης αναφέρθηκε στα καινοτόμα προγράμματα  της Αστικής εταιρείας σε συνεργασία με τη σχολική κοινότητα, ενώ ο Σεβασμιώτατος, εξηύρε την άριστη συνεργασία με το πατριαρχείο και την Αρχιεπισκοπή και τόνισε πως η επιλογή του 5ου δημοτικού σχολείου έγινε, γιατί στο σχολείο αυτό πραγματοποιούνται πολλές καινοτόμες δράσεις, ανάδειξης του πολιτισμού μας. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ