Στέφθηκε με επιτυχία το 1ο Κρητι-Κώων Μουσικό Αντάμωμα του Συλλόγου Κρητών Κω ''Ο ΤΑΛΩΣ''
Τοπικά
19/12/2021

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των συμπολιτών μας στο 1ο Κρητι-Κώων Μουσικό Αντάμωμα που διοργάνωσε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου με επιτυχία ο δραστήριος Σύλλογος Κρητών Κω ''Ο ΤΑΛΩΣ'', στο εστιατόριο ''Όνειρο'' στο Τιγκάκι. 

Σύμφωνα με την πρόεδρο, Αργυρώ Δασκαλάκη, αυτή η εκδήλωση στόχο έχει να αναδείξει τους στενούς δεσμούς που συνδέουν διαχρονικά τους Κώους με τους Κρήτες συμπολίτες μας. Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι ότι στην Κω είναι πολλοί αυτοί που αγαπούν την κρητική παράδοση.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου ''Ο ΤΑΛΩΣ'', Γιώργος Δρετάκης, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι το 1ο Κρητι-Κώων Μουσικό Αντάμωμα είναι ο ιδανικότερος τρόπος να ειπωθεί ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' στους Κώους καλλιτέχνες που εδώ και χρόνια τιμούν την κρητική μουσική ενώ αναφέρθηκε στην περίπτωση της καθιέρωσης αυτής της συνάντησης σε ετήσια βάση. 

Οι λυράρηδες κι ερμηνευτές, Αλέκος Κρητικός, Νίκος Παριανός και Βασίλης Κοκκαλάκης είναι μόνο μερικά τέτοια παραδείγματα καλλιτεχνών, οι οποίοι, μάλιστα, σήμερα διασκέδασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο όσους επέλεξαν τη χοροεσπερίδα του Συλλόγου ''Ο ΤΑΛΩΣ'' για να περάσουν το μεσημέρι της τελευταίας Κυριακής πριν τα Χριστούγεννα του 2021. 

Τους προαναφερθέντες καλλιτέχνες πλαισίωσαν, επίσης, οι μουσικοί Σάκης Πιλάτος και Λευτέρης Ανδρουλής. 

Το 1ο Κρητι-Κώων Μουσικό Αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο κοινοτικός σύμβουλος Ασφενδιού, Σεβαστιανός Παρβέρης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κω ''Ο Ξενιτέας'', Μπάμπης Ναβροζίδης. 

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ