Μοναδικό και γιορτινό, το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Κεφάλου!
Τοπικά
19/12/2021

Σε ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα, ξεκίνησε απόψε το καθιερωμένο διήμερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Κεφάλου, το οποίο συνεχίζεται και αύριο  Δευτέρα στις 17:00 για δεύτερη μέρα,  με τοπικά προϊόντα και χριστουγεννιάτικες κατασκευές.  Στο κέντρο του χωριού υπήρχαν τα ξύλινα σπίτια, τα οποία είχαν χριστουγεννιάτικο διάκοσμο με φαντασία και μεράκι, από όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν.

 

Τα Κεφαλιανά προϊόντα είναι περιζήτητα, όπως το Κεφαλιανό ζυμωτό ψωμί, οι σαρμουσάδες, η μοσχαρόσουπα, τα κατημέρια με μέλι και πολλά άλλα… τα οποία γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστα!

Τον μουσικό τόνο της βραδιάς, έδωσαν οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ακούγονταν σε όλο το δρόμο , όπως επίσης, τα τραγούδια της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών υπό τον μουσικό κ.Γερασκλή.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων: ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Σέβη Βλάχου, η αντιδήμαρχος Γεωργία Κασσιώτη, ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Χαράλαμπος Ναβροζίδης, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Καματερός , Διονυσία Καμπούρη, Σεβαστιανός Παρβέρης και το στέλεχος της παράταξης "Ισχυρής Κω" Σαββίνα Φώτη και πολύς κόσμος.

Η ευχή όλων..... φέτος, να αλλάξουν τα πράγματα με την πανδημία, να υπάρχει υγεία και αισιοδοξία που όλοι χρειαζόμαστε.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ