Ιστορική στιγμή η υπογραφή της σύμβασης για την μεταγραφή των πράξεων εφαρμογής του σχεδίου Πόλης Κω&Μαστιχαρίου στο Κτηματολόγιο
Τοπικά
21/01/2022

Ιδιαίτερα ευτυχής δήλωσε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, στη σημερινή συνάντηση με αντικείμενο την Προγραμματική Σύμβαση για την μεταγραφή των πράξεων εφαρμογής του σχεδίου Πόλης Κω και Μαστιχαρίου στο Κτηματολόγιο και την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης της. Ανέφερε πως βρίσκονται πλέον στην επόμενη μέρα από την υπογραφή και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, αυτή η υπόθεση υπήρχε από όταν ήταν τελειόφοιτος φοιτητής στο Πολυτεχνείο και αυτή τη στιγμή τελειόφοιτος του Πολυτεχνείου είναι ο γιος του.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Αβρίθης, ευχαρίστησε το πολιτικούς μηχανικούς Αφεντούλη Σταματάκη και  Δημήτρη Φανάρα, μιας και η συμβολή τους για το έργο το οποίο πρόκειται να εκτελεστεί είναι κορυφαία ,τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Μανώλη Χατζηάμαλλο για τις επαφές με το υπουργείο δικαιοσύνης. Τέλος  ζήτησε συγγνώμη από κάποιους συνδημότες που ίσως ζημειώθηκαν.

Ο κ.Χατζηάμαλλος τόνισε πως  ο Δήμος από τις 18/01/22 έχει στα χέρια του ένα εργαλείο.  Τη σύμβαση η οποία είναι προϊόν συντονισμένης προσπάθειας, πως βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και δε θα είναι εύκολο.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ