Παν.Αβρίθης: Τοποθετήθηκαν περισσότερα από 100 φωτιστικά LED στην Κέφαλο,ενώ ακολουθεί όλη περιοχή του 'τριγώνου'
Τοπικά
25/02/2022

Περισσότερα από 100 φωτιστικά σώματα τεχνολογίας led, τοποθετήθηκαν από τις τεχνικές υπηρεσίες δήμου Κω από το αστυνομικό τμήμα της Κεφάλου έως και την είσοδο του λιμανιού. Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Παναγιώτης Αβρίθης , ανέφερε πως ξεκίνησαν από την περιοχή της Κεφάλου , ενώ η αντικατάσταση των λαμπτήρων  θα ακολουθήσει σε όλη την περιοχή του τριγώνου. Τόνισε πως θα γίνει παρέμβαση ακόμα και σε ένα κομμάτι του δρόμου που είναι του επαρχειακού οδικού δικτύου, από το ξενοδοχείο IKOS έως το αστυνομικό τμήμα.

Παράλληλα δήλωσε πως το σημείο που τοποθετήθηκε η ελιά θα καλλωπιστεί ακόμα περισσότερο, ενώ εντός των ημερών θα αρχίσει η επισκευή και επιδιόρθωση του καταφυγίου του Λιμνιώνα με τοποθέτηση και μίας επιπλέον καινούργιας δέστρας στο σημείο και του δρόμου μήκους 40-50 μέτρων, από το τελευταίο εστιατόριο μέχρι και την πλατεία που δημιουργεί ο χώρος πρόσδεσης των αλιευτικών σκαφών.

Τέλος τόνισε πως ξεκινούν οι προετοιμασίες και για τα ασφαλτικά, διότι όπως ο ίδιος έχει ξανά δηλώσει, οι αναγκαιότητες αυτού του δήμου, δε φτάνουν σε εξεζητημένα πράγματα και είναι τόσες που πρέπει να καλυφθούν οι στοιχειώδεις υποχρεώσεις ενός δήμου προς το δημότη. Αυτό έχει να κάνει με την καθαριότητα, με το φωτισμό, με τη βελτίωση του οδικού δικτύου και για αυτά γίνεται προσπάθεια βελτίωσης ξεκινώντας από τις αρχές του 2022. Θα είναι μία διετία κατασκευών και επισκευών συλλήβδην στο δήμο της Κω, δεδομένου ότι την προηγούμενη διετία υπήρξε ανασυγκρότηση με μελέτες και εγκρίσεις για να δοθούν σωστές βάσεις και να γίνει μία σωστή δουλειά, ούτως ώστε ό,τι φτιάχνεται να ενέχει και το στοιχείο του ότι αυτό κατασκευάστηκε με βάση τις άδειες που προβλέπονται στο νόμο.

 

Ρεπορτάζ