Με μεράκι και αγάπη η εμφιάλωση του Κώτικου βιολογικού οίνου στο παραδοσιακό Οινοποιείο «Μεσαριανό» του Νίκου Μωρέ
Τοπικά
24/08/2020

Με μεράκι και αγάπη η εμφιάλωση του Κώτικου βιολογικού οίνου στο παραδοσιακό Οινοποιείο «Μεσαριανό» του Νίκου Μωρέ 

 
Με μεράκι, αγάπη και καλή παρέα, γίνεται η εμφιάλωση του Κώτικου βιολογικού οίνου στο παραδοσιακό Οινοποιείο «Μεσαριανό» του συμπατριώτη μας Νίκου Μωρέ. Η εμφιάλωση είναι το τελευταίο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας για να μπει το κρασί σε παλαίωση.  Το «Μεσαριανό» του Νίκου Μωρέ έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για την ποιότητα και τα αρώματά του κι έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία δίνοντας το δικό του στίγμα στα κρασιά βιολογικής καλλιέργειας  τα οποία αποτελούν κομμάτι της πράσινης επανάστασης που όλο και περισσότεροι καταναλωτές τα προτιμούν.
Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ